Siirry sisältöön
01Tyttönenn

Haluaisin tavata yhden pojan, jonka kanssa olen puhunut netissä. Miten kertoisin tästä vanhemmilleni? Ja tiedän kyllä ns. Riskit mitä nettitutun tapaamiseen liittyy ja olen varma ettei tämä poika ole mikään 50 v pedo , koska ollaan juteltu myös snapchatissa ja hän on lähettänyt kuvia itsestään minulle.
Ongelmana tapaamisessamme on myös välimatka, joten miten saisin vanhempani suostuteltua lähtemään tapaamaan poikaa kanssani. Ja välimatkaa on sellaset n. 150 km. Ja kiitos jo etukäteen kaikille , jotka vastaavat. :D

Chromo

Mojdå!

Kannattaa jutella vanhempien kaa tosta. Itekkin omaan muutaman nettikamun, mutten ole heitä tavannut.
Muista silti, että ne kuvat eivät välttämättä ole hänen omat. Sillä pedofiilitkin ja kaikki random-sedät voi ottaa Googlesta tai omista sukulaisistaan/tutuistaan kuvia. Joten ole varovainen, kaikesta huolimatta.
Jos tämä kyseinen henkilö rupeaa pyytelemään jotain ihan mahdottomia juttuja, esim. näytä rinnat tai vastaavaa, niin älä suostu, vaan kerro aikuiselle.
Ja tuo matka varmaan taittuu vanhempien kyydillä, taikka jonkun luotettavan kyydillä. Ei kannata mennä bussilla yksin, sillä jos tuttusi on pedari tai joku muu vaarallinen hyyppä, niin olet periaatteessa heikossa hapessa siten. :) Sori, jos kuulostan ihan hölmöltä, mutta turvallisuuttasi ajattelen, vaikka oonkin 14v. :D

Kuitenkin, muista aina sopia vanhempien kanssa. He ovat aina tukenasi ja auttamassa. He kyllä neuvovat, älä huoli. :)

Vastaa aiheeseen: Nettituttu ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top