Siirry sisältöön
Kirjahyyppäinen

Olen aloittanut nyt lukiossa, ja olen tavannut paljon uusia ihmisiä. On eräs, johon tutustuin, kun koulu alkoi, eli jokunen viikko sitten. Hän on minua kohtaan tosi sosiaalinen ja puhuu minulle paljon sekä on ystävällinen. Kuitenkin tunnen oloni hänen seurassaan tosi epämukavaksi. Kun päätän tehdä jotain, esim. lähteä ruokalasta, hän päättää tosi usein mennä kanssani samaa matkaa, tai hakeutuu usein vierelleni, jos liikun koulussa. Hän on mm. tarkoituksella koskettanut hiuksiani ja korvakorujani, mihin en ole antanut lupaa tai maininnut asiasta sillä tavalla että antaisin lupaa siihen. Hän istuu edessäni, ja saattaa monesti nojata pulpettiini siten, että hänen kasvonsa ovat minuun päin koko ajan. Paritehtävissä hän kysyy usein minua parikseen, enkä halua vastata kieltävästi, sillä pelkään loukkaavani häntä. Kuitenkin koen, että hänen takiaan en saa mahdollisuutta tutustua muihin ihmisiin ja pelkään eristäytyväni porukasta. En tunne tätä henkilöä vielä tarpeeksi hyvin, jotta osaisin sanoa, onko tämä hänen normaalia käyttäytymistään vai ei. En tiedä, tiedostaako hän itse tekevänsä tätä.
En halua antaa sellaista kuvaa, ettenkö arvostaisi hänen ystävällisyyttään, arvostan!! Koen kuitenkin hänen tulevan tosi lähelle, enkä pidä siitä.
Onko huoleni ihan turha/tyhmä tai ajattelenko itsekkäästi? Vai onko jotain, mitä voisin tehdä?

Sun (lempinimi)

Arvaa mitä, sä päätät kuka suhun koskee ja kenen kaa sä oot. Päästä irti, tee asiat selviks. Yrittäks se jotai? Kysy sen kavereilt? Oon ite nii nuori et en osaa auttaa millasta lukiossa on, oon yläasteella. Ota siihen porukkaan lisää tyyppejä? Mut muista sä oot sä.

Vastaa aiheeseen: Neuvoja tilanteeseen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top