Siirry sisältöön
Tyttö

Saimme tietää tulevat seiskaluokat. Tuleva luokkani on ihana, pääsin meidän neljän koplan kanssa samalle luokalle, muutenkin hauskoja tyyppejä joilla on samanlainen huumorintaju kuin mulla, ei niitä työrauhan häiritsijöitä…

MUTTA!

Yksi asia meni päin helvettiä.

Olin joskus äärimmäisen ihastunut yhteen poikaan rinnakkaisluokalla. Olin ihastunut. Jonkin diskon onnistuin jotenkin viettämään hänen kanssaan. Hän on söpö ja suosittu. Eikä voi edes vilkaista minuun. Minun piti haudata tunteeni. Toivoin, etten enää koskaan näe sitä poikaa.

Mutta.

Nyt olemme samalla luokalla.

Ja

Mitäs muutakaan kuin

Olen AIVAN IHASTUNUT HÄNEEN!!!!!

Hän pitää minua ilmeisesti hauskana leluna, minun kanssa treenataan flirttailua. Flirttailimme ryhmäytymisillassa jatkuvasti. Meillä oli ryhmätyöskentelyä ja unohdimme muut täysin
ja flirttailimme.

Hänellä on vain erilainen maku tyttöjen suhteen.

Haluan hänet mutta en halua. Haluan mahdollisimman lähelle ja mahdollisimman kauas.

Tämä kuulostaa sekavalta. Sellainen minä nyt olen.

En kestä kolmea vuotta samalla luokalla sen pojan kanssa!!!

Kata, verkk@ri

Moi !

Tilanteesi kuulostaa aivan ihastumiselta, samaan aikaan ihanat ja ihan kamalat fiilikset ! Ihastuminen laittaa koko elämän sekaisin !

Nyt nautit kesästä ja katsot sitten syksyllä mikä on tilanne. Ihastus voi myös mennä ohi nopeammin kuin huomaatkaan. Tai sitten alat juttelemaan ihastuksesi kanssa, ehdotat jotain yhteistä tekemistä ja ehkä jutusta voisi tulla jotain :)

Mukavaa kesää! t. kata

Vastaa aiheeseen: Niin ihana uusi luokka…mutta…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top