Siirry sisältöön
Ee

Moi! Oon 12 v. tyttö. Mulla on ollu yks-pari vuotta nilkkakipuja. Mua vihloo nilkoista ja pahiten se tuntuu kävellessä. Käyn jo fysioterapiassa ja se anto mulle sellasii liikkeitä. Musta tuntuu, että ne on vähentäny niitä kipuja, mutta ne ei lievennä kipua, jos niitä tekee sillon kun sattuu. Se on tosi ikävää et niitä on. En tiiä miten saisin ne loppumaan/lieventymään.

Mä en tajua, että miksi hyttyset pistää mua paljon. Vaikka mulla olis seuraa niin ne tulee mun luo ja pistää. Kyllä ne menee myös kavereiden luo, mutta eniten ne tulee mun luo. En tunne ku ne pistää. Huomaan piston vasta, kun se alkaa kutittaa. Mikä mussa kiinnostaa niitä niin paljon? En käytä hajuvesiikään.

En tiiä oonko jotenki psyykisesti sairas vai mikä mul on. Musta tuntuu välillä et kukaan ei rakasta mua (perhe), eikä mul oo kavereita, vaikka mun bestikset olis ihan siinä vieressä. Mun olo on välillä ihan hirveen yksinäinen.
En tiiä johtuuko se ”kiusaamisesta”. Kaks mun kaverii, jotka harrastaa samas jengis mun kaa, ni must tuntuu et ne kiusaa mua. Ne naureskeli yksissä treeneissä, että tuijottelen meiän valkkuu ja et tykkäisin/rakastaisin sitä. Välil ne kuiskuttelee toisilleen niin hiljaa, et kukaan muu ei kuule, ni mä jään aina ulkopuolelle. Ja treeneis ne on ain pari. Varsinki aluks ku mentii siihe jengiin, ni se oli ärsyttävää ku en tuntenu ketään ja jouduin olee jonku muun pari.

Mul on myös outoi pelkoi. Pelkään olla pimees, kosk kuvittelen ain, et mun takan on joku. Tai jos meen jonku esim. pimeen portaikon ohi (tuun kulman takaa) ni ain pitää olla valot, kosk kuvittelen, et siin on joku. Ja en tykkää olla illal yksin kotona, kosk joskus on ihan hiljasta ja jos jostai kuuluu vähänki ääntä, ni kuvittelen et siel on joku. Pelkään myös kauheest kuolemaa. Pelkään esim. et meijän talo syttyy palamaan yöllä ja en herääkkään palohälyyttimiin tai ne ei toimi.

En tiiä miten voitte auttaa, mut hos esim kerrotte, et miten pääsen eroon peloista ni oon TOOOSI kiitollinen.

Vastaa aiheeseen: Nilkkavaivoja

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top