Siirry sisältöön
rainbow

Moikka!

Haluisin vaihtaa mun nimen enemmän sukupuolineutraaliin/maskuliinisempaan, koska mulla on nyt tosi feminiininen nimi. (Oon siis nonbinary mut mulla on tosi paljon body dysmorphiaa, haluun ”litteen” rintakehän yms)

Mutta en oo kertonu mun vanhemmille tai oikeestaan kellekkään (paitsi mun parhaille kaverille) ja tiiän että mun vanhemmat ei ymmärtäis sitä ja sanoin abou jotain että ”mieti nyt vielä”, ”ihan hölynpölyä” yms

Mulla ois jo nimi valmiina ja nii..

En tiiä mitä teen

Asiaa

Tais olla niin että nimeä ei saa alaikäisenä vaihtaa (tai jos sai niin pitää olla vanhempien lupa)
Ja vaikka sun vanhemmat oliskin kapeakatseisempia, niin kyllä sitä kannattaa miettiä tarkasti. Ei kannata ennen aikuisikää ruveta kehoa säätämään vaan jos on oikeasti valmis ja 18v. Tälleen tää maa toimii.

nimensä vaihtanut

kuinka vanha oon? 15-vuotiaana voi vaihtaa nimen ilman vanhempien lupaa. niin mä tein. silloin sun vanhempia kuullaan asiasta, mutta sun mielipide on ratkaiseva. jos oot alle 15, tarvitset vanhempien luvan.

Moikka! Nimen vaihto kuulostaa tosi hyvältä sulle🤩 Varsinki jos sust ittestäs tubtuu et siit vois olla apuu. Tosi kurja kuulla, et sulla on epämukava olla omassa kehossas. Tiesiksä et esim just rintakehän piilottamisee on myös tapoja?😁😁 Ootko harkinnu binderiä? Ja sun valitsema nimi on varmasti tosi ihana, eli anna mennä vaa😌😍

2 queer people

Mmmmooiiiggguuuyyyyymmmmmnnn!

Täällä on kaks 17-vuotiasta quuer ihmistä vastaamassa sulle :))

Me ymmärretään sua tosi hyvin. Meillä kummallakin on käytössä omat valitsemamme nimet, ei kylläkään virallisesti. Voisit aloittaa kertomalla sun vanhemmille asiasta, ymmärretään, että se ei oo helppoo, mutta sun vanhempien reaktio vois ollakin toisenlainen. E (toinen meistä) ei uskaltanut puhua vanhemmilleen sukupuoli-identiteetistään ja seksuaalisuudestaan yli kahteen vuoteen, kun luuli, että heidän reaktionsa olisi huono. Oloni kuitenkin parani, kun sain kerrottua heille. He ottivat käyttöön nimen jota haluan että minusta käytetään. En voi luvata, että vanhempasi reagoivat asiaan heti hyvin, mutta aika varmasti he ajan myötä oppivat käyttämään sinusta sitä nimeä jota haluat kätettävän. He kuitenkin kaikesta huolimatta välittävät sinusta ja rakastavat sinua.

Oletko puhunut asiasta esim. koulukuraattorin kanssa? Se voisi olla ihan hyvä ajatus käydä kertomassa ajatuksistasi yms jollekin luotettavalle aikuiselle. Body dysmorphia on ikävä juttu, itsekin koen sitä useinkin, joten tiedän miltä sinusta tuntuu. Muista että et ole yksin asian kanssa <3

Muista että se on täysin normaalia tuntea olonsa välillä hämmentyneeksi omasta identiteetistään, ja se on täysin okei kokeilla eri nimiä ja seksuualisten suuntautumisten eri määritelmiä, ja omalta tuntuva nimi ja seksuualisen suuntautumisen määrite ottaa välillä aikaa löytää; jotkut tietävät heti sopivan nimen ja suuntautumisen ja joillakin se voi kestää jopa vuosia, anna kuitenkin itsellesi aikaa ja armoa itsesi löytämiseen, sinulla ei ole mikään kiire.

[osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Nimen vaihto???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top