Siirry sisältöön
Minä

Okei eli siis mulla on niska ja selkä pahasti jumissa. En haluuu tästä mun vanhemmille kertoa koska ne varmaan veis mut kirobraktokolle ja tiedän että niillä ei oo varaa siihen. Mun niska on siis niin jumissa että saan siitä jatkuvasti päänsärkyä lisäksi oksentelen ja joskus tuntuu että tasapaino menee. Mitä mun pitäis tehä? Oon koittanut venytellä vähentää puhelimen katsomista ja hieroa niskaani kaikenlaisia linimenttejä tiikeripalsamista absorbiiniin. Mä tarvisin oikeesti apua en pysty keskittyy koulussa kun on kokoajan hirvee päänsärky.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Minä

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Niska jumissa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top