Siirry sisältöön
giils

Mua mietityttä se, että kun seurustelen vähän vanhemman pojan kanssa olen 14. Ja siis, tiedän ettei poikaystäväni halua seksiä vielä, kuten en minäkään, muttamutta… siis, haittaisko poikia parin vuoden ikäero, jos olisitte itse jo ”sukukypsiä” ja valmiita seksiin, mutta tyttö ei. Mitä miettisitte?

Zdeno

Ite oon 17v poika ja seurustelen 13v tytön kanssa ja pystyn odottamaan vaikka kuinka monta vuotta

karvasiäni

ei se mtn. kyllä pelkkä seurustelu kelpaa, kunhan on joku jonka kanssa olla (ainakin mun kohalla). mitä vanhemmaks tulee, sitä vähemmän ikäero haittaa :) mut varmaan 14v ei seurustelis 11v kanssa, ainakaan minä :|

giils

okei, kiitos, se on kiva kuulla, poikaystävänikin sanoo ettei ikäerolla ole varsinaisesti merkitystä, ja hän arvostaa minua, ja sanoo että vaikutan ja näytän paljon vanhemmalta kun olen, ensi kertaa kun tapasimme, hän kertoi että luuli mua 18 vuotiaaks. Käytöksen ja ulkonäön perusteilla.

Delila

Mulla ja mun poikaystävällä on vähän reilu 2vuotta ikäeroo,eikä sitä edes huomaa ku ollaan yhessä, mutta vaikka olisit fyysisesti valmis sun täytyy olla henkisestikkin ja jos se poikaystäväs sua oikeesti rakastaa se jaksaa kyllä odottaa siihen asti että susta itestä tuntuu hyvältä, älä ota siis mitään paineita ja sitä paitsi seksi on kivaa, ei välttämättä ekalla kerralla,mutta ajan kanssa siitä oppii itsekin nauttimaan :)

Nimetön

mä olen ollu ihastunu yhteen mun luokan tyttöön, mut en oo viel suukottanutkaan sitä, koska kunnioitan sitä ja sen toiveita sen verran, ja jos se sanoo ettei se oo valmis, ni no problemo. mä annan niin paljon aikaa kun se haluu.

jjuu

Mulla on melkein sama tilanne, eli olen ihastunut muutaman vuoden verran nuorempaan tyttöön. Ajattelen sitä tyttöä lähes 25/7 (eli aika paljon) ja mietin koko ajan miten ihanaa olisi vain seurustella sen kanssa.

Mutta joo, eli seksihän ei mua juuri kiinnosta. Ja ihan oikeasti uskon että jos joku tykkää ja oikeasti välittää kenestäkään – nuoremmasta tai ei, sukupuolesta riippumatta – niin tuskin kumpikaan ihan ensiksi haluaisi seksiä.

Vastaa aiheeseen: Njaa’a, pojat vois kertoo mielipiteensä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top