Siirry sisältöön
Pojan ongelmia….

En oikeen tiedä mistä alottaa, mutta mulla on sellainen ongelma että Mä tapasin yhen todella ihanan tytön jonka kanssa meillä on erittäin paljon yhteistä, esimerkiksi nauramme samoille asioille ja pystymme juttelemaan kaikesta. Me olemme tapaillut nyt pariviikkoa ja olemme koittaneet kerran yhdyntääkin, mutta jännittämiseni takia se ei onnistunut. Tyttöystävälläni on ollut aikaisempia seksi kumppaneita, mutta minulla ei ole ollut… Tyttöystäväni sanoi että hän ymmärtää että en pystynyt seksiin jännittämisen takia… Minulle tuli siinä tilanteessa huono oma tunto siitä että tyttöystäväni saa minut kiihottumaan tuntemaan taivaallista nautintoa, mutta minä en pysty hänelle samaa antamaan.

Ongelma on siis siinä että erektioni lopahtaa juuri ennen kun meidän pitäisi aloittaa ”paneminen”. mitä voisi sille ”ekankerran” jännitykselle tehdä että seksi onnistuisi… Auttakaa mua!

Azzie

Voisin melkein väittää, että eka kerta jännittää kaikkia enemmän tai vähemmän.

Mutta sanoisin, että tärkeintä on läheisyys ja rento mielentila. Sellainen ”Minä todella haluan tätä”- tunne. Epävarmuus on asia erikseen, jos ei ole kokemusta, mutta jos alkaa vähänkin tuntua siltä, että jännittää liikaa ja ei ole mielestään valmis, sitten kannattaa vähän ottaa stoppia. Mainitsit, että tyttöystäväsi ymmärtää. Hienoa asennetta tytöltä, sillä ei kukaan ole seppä syntyessään. Neuvoisin ottamaan ihan rauhassa, älkää kiirehtikö. Puhukaa siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mitä haluaisitte toisiltanne. Seksi on hyvä aloittaa lempeällä koskettelulla ja suukoilla, käyttää käsiä ja huulia, jotta molempien olo varmasti on hyvä ja itsevarma. Seksissä ei koskaan ole kiire.

Kaikkea hyvää sinulle, toivottavasti tämä auttoi :)

Poika18

Joskus jos jännittää niin kannattaa vaikka ihan vaan ottaa vaatteet pois tai olla alusvaatteillaan ja maata vierekkäin sängyllä ja jutella tai olla ihan hiljaa. Joskus nimenomaan se jännitys estää yhdynnän ja siksi pitää olla rentoutunut siinä tilanteessa. Onnea sinulle ja tyttöystävällesi! :)

Vastaa aiheeseen: Nolo ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top