Siirry sisältöön

NOLOJA ITSETYYDYS TARINOITA! KUMPPANIN SÄÄTÖ/KIINNI JÄÄMIS/INTIIMI HETKIÄ

13v tyttö

No oon luonu 3-5 keskusteluu tänne joka joitakin häiritsee mut ei kaikkia. no kuitenkin niiku otsikosta saattaa huomata niin pliide tulkaa kertoo tänne niitä ja lupaan lukee kaikki!! mul on muutenkin tylsää kun ei oo tekemistä joten sen takii luon näitä keskusteluita. toivottavasti ees joku vastaa. kiitos jos luit ja lähetit!

Juupe

No kerron, vaikka oon poika.

Olin siis viime vuonna 13 v ja nukuin meiän pihalla teltassa. Se oli sillai takapihalla aika kaukana meiän talosta. Illalla tuli kusihätä, niin aattelin mennä puun taakse ja tietty seliks meiän taloon.
No vähän ajan päästä tuli myös halu runkata, niin menin samaan paikkaan ja vieläki vain bokserit jalas. Kun kuulin että pikkuveli tulee selän takaa sillee ”mitä teet”. Se kyllä varmaan arvas vaikka sainki ”sen” piilotettua. Stondis ei tietenkään heti laskenu. Veljellä oli joku asia, mitä sen piti kysyä. Sitte se lähti. Se oli sillon 11 v.

Pakollinen

Kerran ku olin just löytäny itsetyydytyksen, eli 11-vuotiaana olin yksin kotona ku olin sitte riisunu itteni. Siis olin ottanu kaiken päältä ja olin ihan alasti, ku aloin sitten hyväillä itteäni ja kuuntelin musiikkia ilman kuulokkeita. Säikähdin pirusti, ku iskä oliki yhtäkkiä mun huoneen ovella. Se pyysi anteeks ja sulki oven. Olin aika hermona loppu illan, eikä tehny mieli tulla pois huoneesta. Sitte kyllä myöhemmin tulin iskän luo ja se sano, että ei tuu enää koputtamatta mun huoneeseen. Se sano että ymmärtää mun tarvivan yksityisyyttä.

Eli ei sillai jääny huono fiilis jutusta. Kai seki ymmärsi mitä olin tekemässä.

Vastaa aiheeseen: NOLOJA ITSETYYDYS TARINOITA! KUMPPANIN SÄÄTÖ/KIINNI JÄÄMIS/INTIIMI HETKIÄ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top