Siirry sisältöön
14v tyttö

Äitini huutaa minulle kaikesta. Kyse ei ole vain siitä että riitelisimme paljon, vaan äitini haukkuu minua [osa viestistä poistettu]. Joka päivä kun tulen kotiin, äitini on ovella vastassa. Tänään sattui taas yksi tapaus. Saavuin kotiin teatteriharjoituksista, äitillä oli asiaa. Asia ei ollut mitenkään erikoinen. Olin unohtanut siivota huoneeni ennen kouluun lähtöä. Äiti alkoi heti huutamaan minulle [osa viestistä poistettu] Tuntuu että äiti purkaa omaa väsymystään ja vihaansa minuun. Minulla on kaksi siskoa. Heille äiti ei koskaan sano tai tee mitään tällaista. Äitini sanontoihin kuuluu myös, että ”pilaan tämän perheen” ja että olen pettymys. Onko tämä normaalia äidin käytöstä vai olisiko syytä kertoa jollekin?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 14v tyttö,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,

MLL Nuortennetin ylläpito

Spageli

suosittelen puhumaan asiasta jollekkin luotettavalle henkilölle, vaikkapa kuraattorille. ei sinun äitisi saa haukkua sinua, olitpa asia sitten mikä tahansa. on hyvä purkaa vihaa ja väsyä vaikkapa kirjoittamalla, mutta muihin sitä ei saa purkaa.
tsemppii sulle ❤️

Hukka

Tajuun ton tunteen. Mun äidillä on paljon kiireitä ei sen hermot ei meinaa kestää sitä, joten se purkaa sen muhun. Sillon se huutaa asioita kuten ”meidän perheessä ei voi olla tuollaista häpeäpilkkua”. Enne pelkäsin äitini puheita, mutta nykyään ne menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tsemppiä sulle

Nimeton

Joo itellä ihan sama!!

Vastaa aiheeseen: Normaali äiti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top