Siirry sisältöön
🤨

Joo, mulla on jo alkanut menkat. Silti aina ajattelen tätä, kun valkovuoto tulee: millaista on normaali valkovuoto?
Tekee kipeää myöntää, mutta näin anonyymisti kun voi keskustella, niin sanon: joskus mun valkkari on jotain ”vetistä”. Lisäksi alapää joskus HaIsKahTaA niin sanotusti, ja mietin onko mulla joku hiiva.
Lisäksi laaja terveystarkatus on tulossa perjantaina, joten ällöttää jos se lääkäri lotisuttaa käsiään alapäätutkimuksessa – mitä jos se vaikka sanookin, että sulla on joku vaginabakteeri. Kauhea.

Arkistokatti

Saattaa olla hiivatulehdus, mutta en ole varma. Minullakin on ollut tuollaista vuotoa, ja sitä vuotoa saattoi aiheuttaa se, kun käytin liian tiukkoja vaatteita söin tiettyjä ruokia. Kannattaa tarkkailla jos jatkuu. Eikä kannata ahdistua terveystarkastuksesta, hyvin se menee :)

Jääpuikko

Moi! Normaali alapää ei ole tuoksuton. Eikä oikeastaan hyväntuoksuinenkaan. Mutta jos alapääsi haisee todella huomattavasti, kannattaa asia ottaa puheeksi vanhemman tai vaikka kouluterkkarin kanssa.

Valkovuodon koostumus voi olla todella vaihtelevaa. Tietääkseni vetinen valkovuoto on normaalia – ainakin omani on usein sellaista.

Toivottavasti terveystarkastus meni hyvin!

Vastaa aiheeseen: Normaali valkovuoto

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top