Siirry sisältöön
anonyymi

Oon nelisentoista vuotias tyttö, jolla on ihan suunnattomia uniongelmia. Arki on hankalaa ja tylsää kun en saa unta. Menee aina 30min-3h nukahtaa, ja sitten jos nukahdan, niin on ihan äärettömän vaikeaa pysyä nukuksissa. Melatoniiniäkään en saa. Puhelimenkin ja älylaitteet laitan useasti pois. Vinkkejä?

A😇

Kokeile painopeittoa.

dane

Hei mulla on samanlasia ongelmia, oon kyl vasta 13v mut joo, siis mä käytän lääkkeit ’nidra’ nimel kait, ja luen yleensä jotain kirjaa tai tommost vaikka meen sänkyy vast abt 12 jälkee ja herään ennen kuutta nii saan kuitenki ees vähä unta ja se on hei yks iso askel jo! Toivon onnee sulle :,))

Uneton

Ite oon 13 ja ompa oikeesti ihana kuulla että muillaki on uniongelmia ku mun kavereilla ei satu olemaan. Mulla siis saattaa mennä unen saamisessa max 2 tuntia mutta vähintään tunti yleensä. Sitte ku ei saa unta nii alkaa vaa vilkuilee kelloa ja stressaan huomista koulua että miten jaksan mitään tehä ku en nukaha. Sitte ku saan unen nii heräilen jatkuvasti. Aamulla herätyskellon soidessa on tosi vaikeeta herätä. Ja koko päivän on tosi väsynyt olo.

Mulle on auttanu tämmönem juttu että rentouttaa ensin kaikki kehon lihakset järjestuksessä ja sitten yrittää olla vaan eikä ajatella mittään. Tää tosiaan auttaa mua ja pitäs tehä tota useenki mutta jotenki tuo tarvii semmosen keskittymisen mitä ei aina illalla jaksa tehä vaikka ois väsyny ja ei saa silti unta, mutta suosittelen tosiaan kokeilemaan!
Tsemppii sulle❤

Vastaa aiheeseen: Nukkumisongelmia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top