Siirry sisältöön
Mitä teen?

mulla on ollu jo aika pitkään juttua yhen pojan kaa, se on mua kolme vuotta vanhempi, minä siis täytin vähä aikaa sitten 16.
meillä on välillä aika intiimejä hetkijä ja se haluis sitten seksiä, mutta mä en oo vielä varma, neitsyt oon ja sillein niin eka kerta jännittää aika paljon :/
Ja oon sitäki miettiny että jos se onkin vaan seksiä vailla?
Että jos se ei minusta ihmisenä niinkään oo kiinnostunu…
Sitte vielä sekin että jaksaako se oottaa loputtomiin?
Miehet on miehiä, ja minä oon érittäin tarkka siitä uskollisuudesta..
mitä mieltä ootte?

Nimetön

vasta sitten kun olet varma että olet valmis, ja jos hän ei siihen asti jaksa odotta..
Niin sitten hän ei välitä sinusta ihmisenä,
kuulostaa aika pahalle, mutta jos rakastaa jaksaa odottaa

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Vanhempasi ja varmaan moni muukin saattaa sanoa ”usko pois, kannattaa unohtaa koko jätkä”. En tiedä pitäiskö munki sanoa niin, mutta en kyllä nyt sano. Avaan vähän: jos tunnet pojan, ja pidät hänestä, sekä jos hän hyväksyy sen ettet halua seksiä vielä, voitte edetä hitaasti onnellisina. Joka tapauksessa, teidän täytyy keskustella yhdessä asiasta. Jos hän ei usko, ettet halua seksiä vielä, niin välittääkö hän sinusta oikeasti vai vaan seksistä? Kerro siis hänelle mitä haluat ja mitä et halua suhteeltanne nyt, ja tulevaisuudessa. Jos sinä et kelpaa ilan seksiä tai jos hän vain koko ajan vänkää, niin sittenhän tiedät jo vastauksen kysymykseesi, silloin hän ei halua melkein mitään muuta, ja sinun kannattaa odottaa ja säästellä itseäsi johonkin paljon parempaan. Johonkin ihmiseen joka kunnioittaa sinua kokonaisuudessaan enemmän.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään mitä et halua. Merkki siitä että sinua epäilyttää noin paljon, tarkoittaa sitä ettet ole vielä valmis, varsinkaan hänen kanssaan. Jos itse halaut suhteeltasi jotain muutakin, älä ikinä mene sänkypuuhiin ihmisen kanssa kenestä sanot: ”jos se onkin vaan seksiä vailla? että jos se ei minusta ihmisenä oo kiinnostunu..”! Luottamus. Se on mun mielestä yksi avainsana tähän tilanteeseen. Eikä sulla oo edes mitään kiirettä, oot 16 ja sulla on elämä edessä :) Ja jos tää jätkä on se oikee, niin teillä on paljon aikaa siihen ekaan kertaan. Ekoje kertoja on hei vaan yksi, ethän halua muistella sitä elämäsi suurimpana virheenä?

Ja vielä viimeiseen kysymykseesi: Jos hän välittää sinusta oikeasti, hän kyllä venaa.

-Sartsu

jani96

vinkki jos ei jaksa odottaa niin se ei ole niin kiinnostunut susta ihmisenä vaan seksiä vailla

Kata-97

Jos se on kiinnostunut susta se oottaa että sekin oot valmis seksiin, jos se ei oo kiinnostunut susta vaan haluu vaan seksii, se ei oota. Jos se ei oota niin sä oot vain tuhlannut aikaas henkilöön joka ei oo sun arvonen.

Vastaa aiheeseen: nuori :D

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top