Siirry sisältöön
Nada

Oon ite 16vuotta ja poikaystävä täyttää pian 18. Ollaan seurusteltu puol vuotta.

Eka kerran ku oltiin samassa paikassa ryyppäämässä nyt syksyllä meillä alko olemaa säätöä (Ollaa tunnettu toisemme n. 3vuotta). oltii samas paikkaa yötä ja aamulla jou’uttii kummakki poliisi kyyillä laitoksee ja sieltä kotia, ku puhallettii viel aamulla promilleja. Sen jälkee meni pari viikkoo et alettii seurustelee. Sit tapahtu yks apeteekki keikka. Taas poliisikyyillä kotia.

Tää mun poikaystävä o pari kertaa käyny muhun käsiksi, muttei kumminkaa oo koskaa lyöny.

Eka kerra suuttu siitä ku sanoin vaa lähteväni kotia, niin otti rinnuksista kiinni ja huus ku hullu mulle siinä. Kaveri tuli väliin, niin pääsin ulos karkuun. Poikaystävä tuli sit kumminki perässä ja sai minut kiinni. Ensi kaato maaha, pääsin taas karkuu mun ulko-ovelle. Se otti mua kurkusta kiinni ja otti kotiavaimet. Sain ne kuitenki sitte takasi.

Toine kerta sit sen takia ku sanoin et jätän sen (mutten sittenkää jättäny).

Yks kerta menin mun poikaystävän ja äitin miehen tappelun väliin.

Mun poikaystävä ryyppää viikollaki ja se pettää monesti lupauksensa, eikä kerro mulle monestikkaa et missä se on tms.
Jos mä en kerro missä oon, niin se suuttuu. Sit se viel haukkuu mua lesboksi, lehmäksi, idiootiksi yms.

Haluun jättää sen, mut mä VISSIIN rakastan sitä sen verra, etten pysty jättää :s Mitä helvettiä mä teen? ;s

[osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Nuorisorikkolinen poikaystävänä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top