Siirry sisältöön
Chateissa käynyt

Nuortennetin chat on yksi huonoimmista chateista, joissa olen käynyt. Olen käyttänyt chattia siis kaksi kertaa. Jonotusajat ovat liian pitkiä. Molemmilla kerroilla odotin noin 45 minuuttia. Minulle vastasi epäkohtelias ihminen, joka ei voinut edes käyttää isoja alkukirjaimia hänen viesteissään. Hän ei lukenut viestejäni kunnolla, koska hän kysyi minulta kysymyksiä, joihin olin jo vastannut. Hänen vastauksensa eivät olleet edes hyviä, koska hän sanoi täysin samoja asioita, joita olin jo kirjoittanut. Tuli sellainen olo, että häntä ei edes kiinnostanut minun ongelmani. Tämä tapahtui siis molemmilla kerroilla, kun käytin chattia.
Täällä keskustelupalstalla päivystäjien vastaukset ovat hyviä ja hyödyllisiä, mutta chatissa ne olivat erittäin huonoja.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Suurkiitos palautteestasi!

Chat on valitettavasti välillä ruuhkainen, joten jonotusajat voivat olla pitkiä. Pahoittelut, että olet joutunut odottamaan, mutta hienoa, että olet jaksanut odottaa vuoroasi.

Ikävä kuitenkin kuulla, että sinulle ollaan oltu kummallakin kerralla epäkohteliaita ja sinusta on tuntunut, että päivystäjiä ei ole kiinnostanut sinun asiasi. Meille jokaisen lapsen ja nuoren asia on ihan yhtä tärkeä sekä haluamme kohdata jokaisen kunnioittavasti ja arvostaen. Olen pahoillani, että sinulla on ollut huonoja kokemuksia.

Oli todella hienoa ja tärkeää, että kirjoitit tästä palautetta meille. Välitän palautteesi eteenpäin! Chat-keskustelun päätyttyä on myös mahdollisuus antaa keskustelusta palautetta ja sitä kautta palaute menee suoraan päivystäjälle.

Mukava kuulla, että olet kokenut keskustelupalstalla päivystäjien vastaukset hyvinä ja hyödyllisinä. Kiitos, että olet kirjoitellut Nuortennetiin!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Nuortennetin chatista palautetta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top