Siirry sisältöön
apuaaa

En tiiä, kuuluuko tämä edes tänne, mutta ne jotka on soittanut tuohon puhelimeen vois kertoo. Monestikko oot soittanu? Millasta ekalla kerralla oli jne jne, koska en ole vielä uskaltanut soittaa sinne, vaikka tarvetta olis..

://

Juu mäki haluaisin tietää

fahjrwtw

Mä en oo koskaan oikee onnistunu saamaa ketää vastaan. Joskus soitin tyylii 30-50kertaa, joka päivä viikon ajan. Lopulta kyllästyin enkä enää jaksanut yrittää. Sit joskus soitin juuri kun puhelimet aukes, ja sain jonku vastaan. Kiva tyyppi mulle siellä puhu vaikka olinki ihan itku kurkussa. Ainoo vaa et harmitti et tuhlasin sen ainoon kerran ku mulle vastattiin niin turhaan asiaan mistä sit puhuin, enkä ottanu mitää vakavampaa esille.. En varmaa ikinä enää meinaa tuu saamaan ketää vastaamaan. Kyllä mua harmittaa.

Mut tosiaan jos vaan saat ketää vastaa nii soita ihmeessä. Kyllä ne osaa hoitaa hommansa varmaan kaikki. Jos satut saamaan saman tyypin kun mikä mulla oli, nii varmasti saat apua ja tunteen että susta välitetään. Kyllä se nii kivasti mun kaa puhui, vaikka mun ongelma ei ollutkaan mikään elämää järisyttävä asia..

Vastaa aiheeseen: Nuortennetin puhelin.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top