Siirry sisältöön
✨️PROUD THERIAN✨️

Eli siis, täällä kun on paljon puhetta therianeista, niin rupesin miettimään, että tiedättekö te nuortennetin henkilökunta, että mikä therian ylipäätään on. Selittäkää omin sanoin, ei haittaa jos ette tiedä, haluan vaan tietää että tiedättekö.
PS: Otsikko ilmoittaa koko ajan että: ”Otsikko on varattu, käytä toista otsikkoa” Ihan superärsyttävää, voitteko korjata asian, kiitos😊

T. ✨️PROUD THERIAN✨️

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei, ✨️PROUD THERIAN✨️

Kiitos viestistä. Kyllähän tämä termi on uusi ja joudumme tosiaan etsimään siitä tietoa. Olisiko yksikertainen määritelmä Therianista se, että joku ihmiskehossa elävä yksilö tuntee olevansa jollain tasolla myös eläin? Eikä mikään satuolento, vaan oikea olemassa oleva eläin.

Pääasia täällä Nuortennetin keskusteluissa ovat nuorten kokemukset, ajatukset ja vertaistuki. Me työntekijät olemme näistä keskusteluista sivussa. Tulemme mukaan ainoastaan silloin kun nuori tarvitsee pikaisesti aikuisen apua. Kaikkia viestejä ei myöskään voida julkaista ja osaa muokataan, jotta ne voidaan julkaista.

Jos saat ilmoituksen Otsikko on varattu, käytä toista otsikkoa, niin voit kokeilla tulla tänne keskustelemaan eri selaimen kautta. Eli testaa ainakin näiden selainten kautta: Chrome, Firefox tai Edge.

Mukavaa päivää sinulle ja mukavia keskusteluja :).

Vastaa aiheeseen: NuOrTeNnEtiN yLlÄpItO!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top