Siirry sisältöön
Jelppiä!

Tiedän henkilön joka myy nuuskaa eteenpäin. Tekee pientä ”bisnestä” koulussa. Kertoi kuitenkin minulle asiasta itse ja sanoi ettei asiasta saa kertoa kellekään. Pitäisikö tämmöisestä jollekin kertoa vai ns. painaa villaisella ja olla hiljaa. Mieltäni painaa tämä asia ja tuntuu väärältä salata. Onko väärin jos en kerro kellekään…??
Terv. Apua kaipaava

PikkuMyy

Jos olisin itse sinun tilanteessasi, niin kertoisin jollekkin opettajalle, terveydenhoitajalle tai koulukuraattorille!

Lehmäkala ( . . )

Hei.
Kannattaa ehdottomasti kertoa jollekulle luotettavalle.
Esim. Opettajalle tai huoltajillesi.
Toivottavasti tuo juttu saadaan selvitettyä.

jeesus

Noniin, sieltä se tuli! Tarkoitan, että olet nyt ehkä ensimmäistä kertaa elämässäsi tilanteessa, jossa sinun on harkittava pilkuntarkkaan, miten toimit. Yritä oppia tästä kokemuksesta mahd. paljon.

Sun pitää päättää, ootko sen nuuskadiilarin vai yhteiskunnan sääntöjen puolella. Jos lavertelet, menetät ehkä kaverin, mutta kavereita löyty(nee?) lisää. Myös diilaaja joutuu vaikeuksiin. Tosin jos et kerro, juttu tulee julki kuitenkin ennemmin tai myöhemmin, jolloin kaveri saattaa joutua vielä pahempaan suohon. Lisäksi ne, jotka tukivat hänen toimintaansa (esim. eivät kertoneet……!!!) joutunevat tuolloin pulaan niin ikään.

Mutta päätä itse. Se tekee hyvää.

kokemusta löytyy

älä helevetissä vasikoi. saat turpaas. sä et menetä mitään vaikka olisit hiljaa asiasta, mutta pahimmassa tapauksessa oot aikamoisessa pulassa.

Vastaa aiheeseen: Nuuska ja salaisuus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top