Siirry sisältöön
Jaa’a..

Moih, erityisesti kaikki jotka päätti tulla lukemaan tän otaku-otuksen juttuja..
Olen ihastunut, luokallani olevaan poikaan. Joka kaikenlisäksi istuu takanani. Ihastukseni tietää kyllä että tykkään tästä, tosin siitä on jo aikaa kun sanoin että ystäväni voisi mennä kertomaan tälle koulunjälkeen, eli en tiedä, tietääkö ihastukseni etten vieläkään ole päässyt yli hänestä.
En ole myöskään varma hänen tunteistaan, minua kohtaan. Hän istuu takanani luokassa, juttelee minulle lähes kokoajan, ja kertoo ’outoja’ vitsejä, joille silti nauran vaikkei aina olisikaan hauskoja. Hän juttelee minulle joskus välitunneilla. Joskus juttelen hänelle mm. facebookin ja kik messengerin kautta, ja siellä taas ihastukseni juttelee minulle todella harvoin, eikä vastaa melkein ikinä minulle, kuin taas koulussa on eri juttu.
Vihdoinkin kun tuossa muutama viikko sitten, uskalsin mennä kysymään, että mitä mieltä ihastukseni taas on minusta, hän vain laittoi: ”En tykkää susta, koska et oo mun tyyppiä”.
Olin aika maassa muutaman päivän viestin jälkeen joka tuli siis kik messengerissä. Siitä huolimatta, juttelu on jatkunut, ja ihastukseni tahallaan naurattanut minua. Tänään, siis 13.2, oli penkkari pvä, jolloin ei kyllä ystävienkään kesken tullut paljoa saatua. tämän jälkeen noin kahden pintaan menimme koulumme läpi pihalta, ja ihastukseni oli silloin päässyt koulusta. Tottakai hän tuli kysymään meiltä saimmeko karkkia ja kysyi minulta kun minulla oli muutama. En tietenkään pystynyt kieltäytymään ja annoin tälle melkein kourallisen karkkia(ainoat karkkini). Tämä lähti siitä sitten kiittäen löntystelemään himaansa.
Eli, olen hieman pulassa, voiko poika sanoakkin ettei tykkää vaikka tykkäisikin. Mistä tiedän vihaako hän minua vai ei, se minua mietityttää ja hieman harmittaakin.

Ps. Olen siis kohtapuoliin 13vuotta..
Ja vastauksia olisi mukava saada.

Vastaa aiheeseen: Nyt on kyllä jännä, mut ihastus….

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top