Siirry sisältöön
tekna saneeraus 1970⚠️🚸⛔

Hei kaikki! Minä tässä, [osa tekstistä poistettu]!

No aloitetaampas kertominen. Tiedättehän Testimadon? Olen muuten huomannut, että nykyään siellä vaan trollataan ja ollaan todella tietämättömiä, esim yks ei tienny miten lapset syntyy:/. Minun mielestäni tuo sivusto oli paljon asiallisempi joskus vuonna 2015, Testimadon alkuvuosina, jolloin tehtiin tosi asiallisia testejä. Mutta nykyään monet sen ajan käyttäjistä ovat lopettaneet ajat sitten. Nykyään se sivusto on täynnä 2010-luvulla syntyneitä trollilapsia, jotka trollaavat minkä ehtivät. Oikeesti, ikävöin sitä alkuperäistä ja asiallista Testimatoa. Olen itsekkin testivelho, ja vaikka tein ihan asiallisia testejä, kaikki antaa 1 tähden ja vielä haukkuu päälle.

Eilen sain idean. Oli ilta, kun kirjoitin Testimatoon jotenkin näin. ”Hei. Tämä sivusto oli alunperin asiallinen ja hyvä sivusto, joka on nykyään pilattu turhilla trolleilla ja kiusaamisella. Olen ollut täällä jo 7 vuotta, ja tämä jää viimeiseksi kerrakseni täällä. Kiitos yhteisistä vuosista Testimato, nyt häivyn täältä ikuisesti. Hyvästi.” Tuon jälkeen tunsin itseni vapautuneeksi, ja lähdin yläkertaan kuuntelemaan musiikkia. Tuli kyyneleet silmiin, kun mietin, että tämä oli minun viimeinen kertani Testimadossa. Mutta se oli hyvä päätös.

Illalla luin vielä 50-luvun Aku Ankkoja, ja mietin, että huomenna voisin katsoa yhtä sarjaa.

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Oon 07 ja teen siellä testejä ni ei siellä nyt niin pahalta näytä mutta aiheet on vaihtunu tylsemmiks, siks teen eniten vanhoja testejä siellä!
Ciaó!

No JEP!

[Osa tekstistä poistettu] Oon täysin samaa mieltä! 🙄

N [nimimerkkiä muutettu]

Sellast se on.

Juu.

Oon oikeesti samaa mieltä! Se oli ennen paljon parempi, tuntuu että nyt siellä on vaan jotain kaheksanvuotiaita pelleilemässä… 🙄

[osa viestistä poistettu]

Zzz…

No ite ainakin oon ollu siellä jo vuoden, ja siellä mun mielestä noin paha tilanne oo. Kannattaa käydä kattoo, koska siellä on paljon hyviäkin testejä! ✌️

Don’tlookatmelikethat

Älä viiti, sehän on kiva sivusto! 😄

I am very dumb 😌

No, musta se on ihan kiva sivusto, mutta ymmärrän kyllä, mitä tarkotat… 🫶

Vastaa aiheeseen: Nyt se on ohi!!\-+5mll/.EIKU-14=!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top