Siirry sisältöön
tyttö 12v.

Keikki meijän luokan tyypit tietää et tykään yhestä pojasta ja meen huomenna selaseen nuorisokahvilaan (kakeen) jossa nään sen ja pelkään et meijän luokan tyypit kertoo sille. Haluisin kyl et se tietäis siit mut toisaalta en todelakaan haluu. +mul on vähän huonoa kokemusta yhestä pojasta. Mitä mun pitäis tehä

Postmodernisti

Nyt sanon suoraan:

Olet vasta 12-vuotias. Sulla ei ole mikään kiire seurustelemiseen. EI MIKÄÄN! Järkevät aloittavat seurustelun vasta 16-vuotiaan iässä yleensä. Tuon ikäisenä suhteet kestävät max. 2vk ei edes sitäkään.

Odota sitä oikeaa. Katso ENSIN TUNNEPUOLTA, söpöydellä, seksikkyydellä ei ole väliä. Ne katsotaan viimeisenä. KATSO MINKÄLAINEN LUONNE HÄNELLÄ ON!

– Tuntematon auttaja

Hamppu (tyttö 15v)

Moi! Tiedän tunteen. Sinuna kuitenkin menisin paikalle, koska mitä sitten vaikka sun ihastus saiskin tietää. Sitähän Sä sisimmäs oikeesti haluut!:) ja jos Se naurais tai tekis muuta tyhmää Nii sit tiiät että Se ei oo sun arvonen. Ja sille henkilölle joka sano että järkevät alottaa seurustelemaan vasta 16 vuotiaana tai myöhemmin.. Miksi? Nuoruudessa saa olla erilaisia kokemuksia. Järkevämpi Se on tehä kaikkee ei ”järkevää” nyt kun Sillon keski-ikäsenä. Jokainen määrittää oman nuoruutensa ite. Mitä haittaa voi olla jos harjottelee seurusteluu 12-vuotiaana? Ei mitään.

Ziggy

Samaa mieltä Kaasun ja Postmodernistin kanssa; kokemusta on. Ziggie ei nyt jaksa selittää eikä sillä ole niin väliäkään mut sen vaan sanon et huonoa siitä seuraa… Voit kyl mennä kahvilaan ja tehdä kavereilles selväks et et haluu tyypin tietävän, sithän homma on okei? Kaikkea hyvää t: Ziggy :)

Vastaa aiheeseen: nyt sitä apua please..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top