Siirry sisältöön

Nyt tehdään suurin keskustelu, kerrotaan normipuuhista!

CRAZYdude

PLZ kaikki vastatkaa, tehdään suurin keskustelu koko MLL:n palstalle!

Ja täällä voitte kertoa arkipuuhista ja elämäntilanteista.

T. CRAZYdude

Kristallisusi

Elämäni menee hyvin. Paitsi että kukaan ei pidä minusta :)

Azzie

Mikäs tässä ollessa. Tavallista, mukavaa ja itsenäistä elämää. Luen paljon kirjoja, taiteilen ja joskus käyn ystävien kanssa jossain, mutta pitkälti viihdyn yksin. Aika tavallista, rauhallista elämää. En juurikaan stressaa tai pahoita mieltäni mistään.

ElleN

Normaalisti.

CRAZYdude

Sama 😄

Human

Herään klo 5.15, syön ja lähen oottaa linkkua 6.40, koulu alkaa 8.25, perus paskaa, kotiin klo 15.45, meen sängylle, katon animee tyylii 2 tuntia, puhun mun iso veljelle mun lempi anime hahmoista vaikka sitä ei kiinnosta, soitan sähköpianolla jos tekee mieli. Mun perus päivä

12vtytteli

Elämäntilanne ihan pepusta hienosti sanottuna tällä hetkellä. Mä kerron vähä nytte sitä sun tätä tänne. Oon ollu sijoitettuna/huostaanotettuna 2009 ekan kerran, tokan kerran 2014 tai 2015 ja kolmannen kerran 2017. Ekan kerran syy: sukulaiset, tokan mammutin psykoosi, kolmannen kerran en muista/tiedä syytä.

Nuori

Klo 5.50: herään, aamupala, random shittii
Klo 7.00: linkkua oottamaan
Klo 8.25 – 14.30: koulussa
Klo 15.30 kotona
Klo 16.00 syön jotakin
Klo 16.15 – 20.00: random shittii: anime, manga, piano
Klo 21.00: nukkumaan

Siouxiemiuxie

No mä en ruve mun mielestä, ja myista yksityisistäasioita ja sellaisit ku en haluu ny niiju dillee puhuu. Varsinkaan näin julkisesti siis.

Mut joka aamu ku on koulu-päivä, nii koulu-päivinä herään 5.30-6.15 välillä. Sillä mul on joka päivä, paitsi viikonloppuna ku on ooma nii 8.00-14.00 kpulua. Sitte en syö aamuisin kitää, paitsi vettä ku ei maistu. Ja oon jokusen verran huono syömää mitää juutenkaa, nii koulus ja koton närpin sit jotai. Ja sit välipalaks aina joku hedelmä, ja vettä. Sitte jos jaksan ja on aikaam ellei oo juuta menio tai mun tartte lähtee harrastukseeni, nii sitte oon kaverin kanssa ja sitte jos se ei ehdi nii muute vaa hengailen yksikseni ja sillee arkisin 22.00 asti välil jopa viikonloppuson 23.00 asti.

# (¤.¤) #

Yleensä mulla on koulua 8.45 – 13.45
Sitten koulusta kotiin… sitten päivä kuluu kotona pelaten ja lukien kirjoja, elikkäs ei mulla ihmeellisempi päivä. Joskus on paskoja päiviäkin.

hatgirl011

Herään 7.00, mutta usein jos koulu alkaa 9.00 jään pariksi 10:ksi minuutiksi venyttelemään ja/tai kattomaan kännykkää. Sit aamupala aamutoimet jne noin 8.45 lähden kouluun. Jos koulu alkaa 8.15 nii herään seitsemältä nousen ylös aamutoimet Tms. Koulust tuun maanantaisin ja perjantaisin 12.00, tiistaisin 13.00, torstaisin ja keskiviikkosin 14.00.
Vapaa ajalla oon puhelimella, teen läksyjä, teen käsitöitä, joskus aika harvoin kylläkin, nään kavereita ja makaan.
Sori sekava teksti. Tsemppiä kaikille!

Limelight

Yleensä päivisin, kun en ole koulussa niin luen kirjoja (ja paljon!), kuuntelen musiikkia, soitan pianoa ja tylsistyn kotona:)

Jokurandomgirl

No mun elämä menee aika huonosti tai ei silleen mut menetin just kaverin se ei enää haluu olla mun kaa mut täs mun perus päivä

Herään seitsemältä
Syön aamupalan ja teen aamutoimet
Kouluun kasiks (yleensä)
Yksinäistä elämää
Koulusta kotiin kahdelta (yleensä)
Syön välipalan kolmelta
Teen läksyt
Soitan selloo
Katon kännykkää loppupäivän (yleensä youtubee)
Meen nukkuu ja luen näit keskustelui

Sori vähän sekava teksti mut…

13v tyttö

Nyt just en oo normaali mut jos löydätte mun harrastus kysymyksen täältä jostai ni toivoisin et autatte. 😟

E [nimimerkki muutettu]

Oon 15v. Elämä menee ihan kivasti. Kotona mä kuuntelen musiikkia, siivoan , luen, piirrän, laulan (te ette haluu kuulla 🤐😆)jne hengailen myös kaupungil joskus.
Joo eli menee ihan kivasti :)

Vastaa aiheeseen: Nyt tehdään suurin keskustelu, kerrotaan normipuuhista!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top