Siirry sisältöön
Trollface

Okei, eli mulla on poikaystävä, me ollaa kaukosuhtees koska hän joutu muuttamaa naapurimaahan. Olimme sitä ennen sydänystäviä, vaikka ollaa poika ja tyttö. Kerrottii aina kaiken toisillemme. Ja tää suhde on muutenkin tosi hyvä ja näin ei mitään ongelmaa ja meen vierailemaan häntä sinne maahan talvilomalla. (:
mutta alko kuitenki mietityttää. Koska mun luokassa on kaks poikaa, kenen kanssa olen koko ajan. Ne on ihan oikeesti mun parhaimpia kavereita, mut ei ihan niin hyviä kuitenkaan kuin se mun poikaystävä.. Sanotaa vaik et Tippi ja tappi, ni mä oon niitten kans melkei joka päivä ja me mennää usei yhdes leffaa ja halaanki niit ainaki joka toinen päivä. Onko tää vääri? Koska en oikee usko et se mitenkää kauheet pettämist on jos halaa.. (Mä tiedän, vähä tyhmät jutut mulla..) mutta kuitenkin kyl ymmärrän jos poikaystävääni häiritsisi se! vaikken ole kertonu että olen tipin ja tapin kanssa koko ajan jne. Koska hän ei tunne tippiä ja tappia, ei oo ikinä tavannutkaa.. Koska kyllä minuaki vähä pännis jos poikaystäväni liikkuisi joidenkin tyttöjen kanssa kokoajan jne.. mutta mulla nimenomaa EI ole mitää semmost tipin tai tapin kans.
Mut oisko se jotenki liikaa, jos menisin vaikka Tipille yöks Tapin kans? Ei me mitää semmost tehtäis tai mitää omituist.. Me vaa ollaa iha oikeest erottamaton kolmikko.

Toivottavast täst sai mitään selvää..

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Mua raivostuttaa, kun vieläkin on sellainen käsitys, etteivät tyttö ja poika voi olla vaikka parhaita ystäviä selvästi ilman mitään ”juttua”. Itselläni oli pitkään yksi ja sama ”paras ystävä”, joka oli poika. Meidän välillä ei ikinä ollut mitään muuta kuin vahva ystävyys, mutta välillä päädyin itsekin ajattelemaan kaikennäköistä, kunnes tajusin että ei, ei ja ei. En tykännyt pojasta sillä tavalla, väitän, että vain tämän yhteiskunnan miete tytöstä ja pojasta sai minut harkitsemaan ajatusta hetken. Nykyään emme ole enää tekemisissä, mutta tämä johtuu aivan muista syistä.

Eli siis, ole rauhassa näiden kahden tyypin ystävä, se ei ole väärin. Voit halata heitä kuin ystäviä, sekään ei ole väärin. Älä silti anna heidän olettaa mitään muuta, tee heille selväksi että olet heidän ystävä ja seurustelet, etkä edes halua ajatella muuta. Ehdotan, että kerrot myös poikaystävällesi. Vaikka hän ei edes teidä tyyppejä, kiinnostaahan häntä sinun elämäsi ja tekemisesi! Kertoisithan kai, vaikka nämä tyypit olisivat tyttöjäkin? Sama asiahan se on! Voit myös kysyä poikaystävältä, että mitä hän ajattelee, saatko halata poikapuolisia kavereitasi. Koska jokainen tosiaan tulkitsee pettämisen omalla tavallaan.. Yöksi menosta sanon vain sen, että tee oma päätöksesi mutta luulenpa ainakin että jos olette kolmestaan niin mikäs siinä.

-Sartsu

Vastaa aiheeseen: Oikein vai väärin ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top