Siirry sisältöön

Oisko mitään ideoita, miten tekis aloitteen, neuvoja yms.???

Sumu :)

Juu toi, oon nyt viäl 14, menos syksyl ysille, ja oon ollu jo kutoselt asti kuses yhteen poikaan. En siis seurustele Sen kanssa, ja vaan pari mun kaverii tiätää siit.
Meil oli ala-asteel tosi hyvä luakkahenki yms. Sit tul kamala jako. Pojat menee 7a:lle ja tytöt 7b:lle. seiskan aikan meil ei ollu oikee mitää juttuu, eikä pahemmi kasinkaa. Silti mul o ollu koko aja Sen pojan kuva sekä kännykäs että tiatsikas taustakuvana. Nyt heti koulun jälkeen meil alko rippileiri. Me oltii kavereitte kans sovittu enne sitä, et mää teen jotai meijä suhteen edistämiseks. Ain ku oli vapaata tai mahdollista, menin Sen pojan lähistölle. Iltaohjelmis jos vaa oli mahdollist, menin Sen viereen. Yhten päivän olin poikien kans soittaas pianoo. (muut tytöt oli saunas) Sit jossai vaihees kaik muut pojat meni pihalle. Mää jäin kahestaa Sen kaa. Mul oli tosi hyvä tilaisuus kertoo Sil rakastumisestani, mut en kertonu, eikä sen leirin aikan enää tullu toist yht hyvää tilaisuutta. NYT HARMITTAA!!!! Sit viäl sil leiril oli toinen tyttö, joka oli kans Siihen ihastunu. En sit tiä kummast Se tykkää enemmä. Ja sit se toinen tyttö on Sen kans samal luakal. Tiiän, et oon vähä mustis, mut iha sama. Nyt pitäis tehä jotain ysin aikana, ku me ei välttämät sen jälkee olla ees samas koulus. Faces en haluais men sanomaa, et tykkään Siit. Haluaisin jonkun omaperäisemmän tyylin kertoa Sille. Oisko mitään ideoita??? Nyt kun vähän jälkeenpäin ajattelen, oon varmaa ollu ykköselläkin jo ihastunut Siihen. Me ollaan tunnettu siis jostai 3-5-vuotiaast lähtien.

-Pliis, neuvokaa, mitä mää tekisin
-Onko jollain samankaltainen tarina?
-Tässä oli siis oma tarinani
-Kiitos, kun luit tän :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka,

Ihastuminen on ihanaa :) Tollaset pienet eleet, esim. lähelle hakeutuminen on aika hyviä, mut myös aika näkymättömiä asioita. Ikävää, että sulla ja jollain muullaa tytöllä on sama ihastus.. Joko toinen tai molemmat joutuu pakosti pettymään. Se ei kuitenkaan selviä, jos et tee mitään. Ehdotan siis, että meet joko juttelee tai jos halauut jotain omaperäsempää ni oisko mitää kirjottaa vaik joku kirje? Vähä ehkä vanhanaikasta, mut must ois ainaki tosi söpöö.. Ja sen krijeen antaminen ois helpompaa, ei tarvis ees sanoo mitää. Samalla voisit kertoa, että oot huomannu toisenkin tytön olevan kiinnsotunut hänestä ja kysyä mitä mieltä poika hänestä on.

Tosiaan, ysin jälkeen voitte mennä erkouluihin, joten kannattaa toimia nyt ettei taas hää harmittamaan. Jos ei tee asian eteen mitään, ei ainakaan voi onnistua! Ja jos poika vastaakin, ettei häntä kiinnosta, niin voit ajatella että onneksi menette ehkä eri kouluihin ysin jälkeen.

Tsemppiä! Ois kiva jos kävisit vaik täällä vähä raportoimassa tilannetta ;)
-Sartsu

Vastaa aiheeseen: Oisko mitään ideoita, miten tekis aloitteen, neuvoja yms.???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top