Siirry sisältöön
15.v poika

Eli oon 15-vuotias(99) poika enkä oo ikinä seurustellu eikä se oo ennen nii haitannut mut nyt mul on alkanu pyörii mielessä et ois kiva seurustella. Olen siis 170 cm pitkä, urheilen paljo, pelaan futista ja lentopalloo, mul on tummat hiukset ja siniset silmät. Pelaan myös Konsolipeleillä erilaisia pelejä :D Joten vastatkaa pliis haluun nimittäin tietää et voisinko mä koskaan saada ketään. Kyselläkki saa jos tulee vaa jotai mieleen ;)

Tyttö 15v

Onhan sulla iha hyviä mahiksii :)
Ainakin mun mielestä oon iteki 15 :)

MariaKJ

Heipatihei c:

Siis ainaki nyt mun mielestä sä vaikutat tosi tollaselta mukavan oloselta, mitä nyt tälläsestä pienestä tekstin pätkästä voi päätellä ja ihan varmasti sä joskus saat jonkun, mut kannattaa oottaa sitä oikeeta. :)Ja ois kiva jutella enemmänki sun kans, että oisko kikkiä tai jotain? :Dd

Nimetön

Kyllä uskon et joku vois löytyy :) kuulostat tosi mukavalta ja tällee ;) saisko tulla vaik puhuu kikis? :)

[Ylläpidon huomio: emme julkaise kik-nimiä]

Meowmeow

Kyl sulla on hyvätki mahikset, jos en seurustelis nii nappaisin sut heti :D Ja muuten minkäslaista musiikkia kuuntelet?

15.v poika

Juu on mul kik ja sit kuuntelen aika paljo erilaista musaa. Et musamaku on todella laaja :) ja kiitti näistä teidä kommenteista, parantaa mun päivää tosi paljo ;D

15.v poika

Kik siis löytyy mut en tiiä et miten voisin kertoo sen. Oisko mitää ehdotuksii? :D

?

Kyllä varmasti! Kuulostat mukavalta ja hyvännäköiseltä:)

Nimetön

Kuulostat tosi ihanalta ja mukavalta *_* rakastuin suhun jo ton tekstin perusteella :D haluisin tutustuu suhun tosi paljon, asutko missä päin niiku etelä-suomes jne?

Nimetön

Lisään toho mis on toi et rakastuin suhu jo ton tekstin perusteella :D nii en kyl tiiä oonks liia nuori ku täytän joulukuus 14, oon n.160cm ja keskipitkät rusehtavat hiukset, harrastan ite itsepuolustusta ja käyn salil aika säännöllisesti + lenkkeilen tosi paljon :) itelläki on tosi laaja musiikkimaku et melkeen kaikki menee :) en oo itekkää seurustellu enne mut nyt kesän jälkee on myös tullu mielee et oisha kiva jos ois joku :D toivoisin tosi paljon jos suhun vois ees tutustuu jossain :)

???

No tyylii nimimerkkii laittaa sen?

15.v poika

Asun pohjois-karjalassa :)

15.v poika

Etkä oo ollenkaa liian nuori ;)

betoninenhattivatti

Kaikilla on mahdollisuus saada joku :) en näe mitään syytä ettet sä sais!

Nimetön

Tää on nii ärsyttävää ku tääl ei pysty sanoo mitää kik nimii ees :D tää vaivaa muo jotenki joka ilta ku haluisin nii kovasti tutustuu suhun! :/ :)

Vastaa aiheeseen: Oisko mul mahiksii saada joku?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top