Siirry sisältöön
Maalaisjuntti

Ja sitten paluu karuun todellisuuteen. Kun ei vaan yksinkertasesti oo. Asun pienellä paikkakunnalla jossa on pieni koulu, ja luokasta loppuu (no sanotaanko nyt näin) tytöt kesken. Näin minä ainakin koen. [Syvä huokaus] En tiiä johtuuko tää mun ujoudesta tyttöjen suhteen vai mistä. En oo mikään kauheen vahva ja iso enkä kyllä mikään hirveen kovakaan, mut rehellinen ja aito ainakin. Tärkein ominaisuus. Ja tuntuu siltä et nykyään sillä ei oo mitään merkitystä. Oon kyllä ihastunu mut en tiiä oonko mä ihastukseni kohteelle muuta kun vaa joku saman luokan poika. No, nyt valitin vuorostaan tästä asiasta, toivottavasti en ollu vaivaksi…

Maalaisjuntti

Eikö ketään kiinnosta:(

Tyttö

Ois kiva tutustua

[Nimimerkistä poistettu osa]

Maalaisjuntti

Minkä ikäinen oot, mä oon kohta 13v

Neiti

Minä olen myös kohta 13v en oo sama ku tämä joka laitto ennen mua viestiä

14 v tyttö

Kannattaa muistaa että monet tytöt kokevat myös samalla tavalla jos välttämättä haluat tyttöystävän niin ei välttämättä kannata valita luokan cooleinta tyttöä. Kannattaa valita joku joka on samalla aallonpituudella. Kannattaa myös kertoa tunteista kasvokkain.

15v Aleksanteri

Kyllä, sinäkin joskus saat sen tyttöystävän. Itse sain vain viikko sitten olleessani 8 luokalla. Menet vain hänen luokse ja sanot ”Olet tänään upean näköinen” ja kaikkea muuta kivaa häntä kohtaan. Mutta muista aina olla oma itsesi.

Auttaja

Hei,

Kannattaa vaan koittaa puhuu sille, aluksi vaikka snäpin kautta ja jos teillä synkkaa niin sitte voit koittaa tunteit koittaa paljastaa.

INFINITE

(Haha oon myöhässä! Niinkuin aina) Mutta siis, ei tarvitse kiirehtiä niitten tyttöystävien hankkimisessa (: Itestäkin olis kiva saada tyttö- tai poikaystävä jota vois halailla kuin pikkusta koiranpentua mut jos sitä työllä ja vaivalla lähtee rakkauttaan ettimään (xD) niin voin sanoo että löydät ittes vaan pian jostai ojasta. Ei kirjaimellisesti tietenkään…. En pahalla tai halveksuen mitään totuuksia ja elämän viisauksia tässä lauo, kerroimpahan vain! Mutta öö onnea ja fighting! ✌

Yksinäinen girl

No tota jo mäki oon vaa just täält pieniltä piakka kunnilta noi mun on vaikee saada poikkis

Vastaa aiheeseen: Oispa vaan tyttöystävä…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top