Siirry sisältöön
Ö

Olen pikkuhiljaa alkanut tottua siihen ajatukseen että olen biseksuaali. Olen ehkä löytänyt yhden upean tytön samalta luokalta. Se on niin ihana. Mutta oon aina mustasukkainen kun sillä on bestis! Ja se on lestadiolainen… nii en voi ikinä saada sitä. Mutta suurin ongelma tässä on se että miten kerron mun vanhemmille tästä mun seksuaalisesta suuntautumisesta. Ne on lestadiolaisia nii ne ei varmaan hyväksy tätä. Joten en tiiä. Parempi olla kertomatta, kun ei oo vielä tapahtunut mitään vakavaa

Beaniebunny

Mul sama juttu, saiskos apuu?

Juustonaksutin 🏳️‍🌈

Mä itse olen 15v homo, ja mun vanhemmat on lestadiolaisia. Ne otti sen ihan hyvin vastaan ku mä kerroin sen niille. Ite en katso itteeni lestadiolaiseksi.

Raamatun mukaan jokainen on on toistensa lähimmäinen, eli kaikki on tasa-arvoisia. Sun vanhemmillas ei oo mitään järkevää syytä olla hyväksymättä sua sellasena ku sä oot. Sen sijaan raamatussa sanotaan, et parisuhteet on miehen ja naisen välille.

Mä suosittelen kertomaan niille jonaki rauhallisena hetkenä. Jos teillä olis joku riita meneillään, se saattais pahentaa niiden reaktiota. Ei sun oo tietenkään pakko kertoo vielä, mutta kyl ne jossaki kohtaa tulee tietämään sen.

TSEMMPIÄ

Meikä mandoliini olen juu

Mun mielestä sun kannattaa kertoa, se varmasti on hankalaa eikä voi olla varmaa hyväksyvätkö vai eivät, mutta silti se kannattaa (mielestäni). Olen itse Omnisexual (luultavasti, en ole varma) ja 2021 tajusin että tykkään kans tytöistä, silloin ajattelin et oon Bi, sit jonki aikaa siit ku tutustuin pride yhteisöön tms vähän enemmän ajattelin et oon Pan ja sit 2022 lopulla kun halusin toivoo Pride lippuu joululahjaks tajusin että nyt on varmaan pakko kertoo vanhemmille, koska en muute vois pridelippuu toivoo ku se olis vhä outoo. Joten kerroin äidille ja äiti hyväksy ja se kysy saako kertoo iskälle ja sanoin joo ja ei siinä mitään, my supporttaa mua, en uskaltanu kertoo noin. 1 ja puoleen vuoteen mutta kerroin silti. Nyt oon tottunu ajatukseen enkä häpee itteeni millään tapaa etten oo hetero, ainakin enemmän mahollisuuksia.
Se on normaali asia mua enkä häpee kertoo sitä muille (paitsi mun homofoobiselle rasisti papalle joka ei tiiä) :D
Mutta siis suosittelen kertomaan, jos ne ei hyväksy täällä on monta muuta jotka tukevat sua.

Raw raw

Ajattelin näköjään vähän eri tavalla kuin muut täällä.

Minun mielestä sinun ei tarvitse kertoa, ellet ala seurustelemaan tytön kanssa. Itse olen myös bi eikä kukaan tiedä siitä. Minulle seksuaalisuus on vain yksi pieni asia.

Vastaa aiheeseen: Olen bi. Miten kertoa vanhemmille?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top