Siirry sisältöön
.

Siis mun kaveri on joskus kertonu mulle että sillä on perheongelmia. Sano että niillä on tosi usein riitaa. Sen iskä on kuulemma tosi tarkka aikatauluista, ja se(siis se iskä) huutaa sille esim. jos iltapala ei oo valmiina tasan kello kahdeksalta.

Se mun kaveri kerto että se on ehkä hieman masentunut ja se suuttuu tosi helposti kaikille. Onkohan sillä kaikki hyvin ja mitä mun pitäis tehä? En uskalla sanoo sille mitää kun se saattaa suuttua siitä.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Olen huolissani kaveristani

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top