Siirry sisältöön
11p

Olen huono kaveri koska, satutan kaikkia kavereitani mutta en tietenkään tarkoita sitä. Monet ovat jo puhuneet minulle siitä miten satutan heitä mutta he silti ovat minun kanssa. Olen itse yrittänyt perääntyä mutta he vain tulevat takaisin. Kotonakin kun menen ulos kaverini valitti että heitin kepin ja jää kovia lumipaakkuja päähän. Koulussa taas he valittavat että lyön heitä. Mitä voi tehdä lopettaakseni?

SMART@SS

Kannatan puhua jollekin psykologille ja itsekin miettiä miksi tekee niin, koska sellaista ei kyllä ihan tavalliset ihmiset tee
Tä kuulostaa vähän epäilyttävältä, mutta tavallaan ymmärrän sua
Tsemppihalit sulle <3

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 11p

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,

MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Olen huono kaveri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top