Siirry sisältöön
sama sukupuoli

Hei olen 14v poika ja olen ihastunut meidän luokan toiseen poikaan..mutta kukaan ei tiedä että olen homo..mitä tehdä…?

Tyttö96

Hmmm… vaikeeta sanoo, ku en oo samas tilantees. Juttele jollekin aikuselle asiasta. Paitsi jos sun porukat ei tiedä että et oo homo, niin kerro niille jotenkin pikku hiljaa. Esim. jos ootte kaupungil, osota jota kuta jätkää ja totea: ”hyvän näkönen tyyppi”. XD

Plöö Plöö

Tiedän tunteen, koska olen itsekin samassa tilanteessa.

Vaikka sinä oletkin ihastunut poikaan, ei se vielä tee sinusta homoa! Sinä olet nuori ja utelias. Se kuuluu tähän ikään, kun on tunteita myös samaan sukupuolta olevaan tyyppiin. Se on sitä aikaa kun etsitään itseään!

Ja jos todella olet sitä mieltä, että olet homo, niin sitten sinä olet. Se ei ole syntiä, että on ihastunut samaan sukupuolta olevaan! Kun kerrot lähimmäisille homoudestasi, muista se, että se on myös heille iso asia – ei vain sinulle! Joillaki saattaa kestää aikaa sulatella tuota uutista, joillekin se ei ole niin iso asia.

Ongelmista selviää tukemalla lähimmäisiä.

:/

öö ite en kyl menis porukoille tollee sanoo, ku siit vaa lähtee ikävii juorui. ite samas tilantees (oon kyl hetero tyttö nii et ei oo kokemust)menisin sille sun ihastukselle jossai meses eka niiku puhuu ja sit eka jotai kysyy et tykkääkse kenestkää tytöst ja vähä niiku loosen up sitä, ja sit jos kaikki tuntuu oikeelt nii sanoisin iha suoraa. tottakai ennen sitä vannottaisin sitä ikin kertomast kellekkää or else.

mut onnee! tajuun et toi voi olla aik stressaava tilanne vaik sen ei tod pitäis olla!

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Jos haluut kertoa jollekkin, kerro. Jos et, älä. Tee ihan miten itsestäs tuntuu parhaimmalta.

Varaudu, että homous on asia josta ihmisillä on paljon eri mielipiteitä. Toisaalta, jos jotkut ystäväsi lähtee ympäriltäsi sen takia että kerrot olevasi homo; ovatko he edes ystäviäsi, jos eivät hyväksy sinua sellaisena kuin olet…? Ja hyvin mahdollista, että ystäväsi haluavat tukea sinua ja hyväksyvät sinut, samoin ehkä perheesi ja muut tuttavasi. Sitä ei vaan voi vielä tietää. Kerro luokallasi olevalle pojalle, jos siltä tuntuu :)

Ehkä kannattaa vähän vihjailla ensin, pikkuhiljaa kertoa samlalla kun vielä tutustut itseesi lisää. Se on tutkimusmatka, joka ei koskaan lopu! Tunnet itsesi parhaiten kaikista, muttet silti kokonaan. Ois tosiaan hyvä, jos sulla on joku tosi luotettava ystävä niin kertoa viakka sille ainakin miltä susta tuntuu, niinkun ystävä puhuu ystävälle. Ja kannattaa tietty vielä painottaa, että nää jutut ei sitten ainakaan vielä kuulu julkisuuteen. Jos et halua kerota ystävällesi, kannattaa vaikka kirjottaa asioita ja ajatuksia, ihan sama vaikka sitten heittäsit ne kirjoitukset roskiin, mutta itelläni ainaki aina kirjottaminen jotenki sitten selkeyttää asioita ja saa ehkä miettimään niitä eri tavoilla.

Tsemppiä!
-Sartsu

NappiTyttö

Ouh.. En osaa varmaan auttaa.. ootas ku mietin jotain..No ekaks ihastunuthan saa olla ofc! :D Ja sitten toiseks onko tämä toinen poika myöskin homo? :) Ja oon pahoillani mutta jos se on kiinnostunut tytöistä ni et varmaan saa vastakaikua :(( OON JULMA!!!!! D,,XXXX Mutta niin se on. SORRY JOS PAHENSIN TILANNETTA!!! :,(((

Otsikossa lukee että olet ihastunut vastakkaiseen sukupuoleen ja se meinaa et oisit ihastunu tyttöön mut selität et oot ihastunu poikaan

sarkku97

Yks pvä mun bestiskin (kierttellen ja kaarrelen silti ), ilmoitti olevansa lesbo… Kyllähän mä siin vähän sillai hämmästyin, mut asia oli ok, ja huoamsin, että mun kaverilt oli lähtenyt painava taakka selästä.
Suosittelisin kertomaan, jos sulla yleisestiottaen edes on, niin hyvälle kaverille siitä, sit voitte yhes pohtia mtn jatkaa :>

Vastaa aiheeseen: olen ihastunut vastaikkesseen sukupuoleen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top