Siirry sisältöön
Tavis4ever

Meiän koulussa on suosittui tyttöi ihan hirveesti ja kaikki pojat kulkee niiden perässä. Mitetin vaa et mitä ihmeellistä niissä ”suositus tytöis ” on? Mä en ite meikkaa koskaan mut en usko et saisin suurtakaan suosiota vaik meikkaisinki. Miten saisin pojat (ja muutkin ) huomaaman et munki kaa voi olla ja et oon ihan hyvä tyyppi?? Auttakaa pliiis :)

samatäällä

Mulla on ihan sama juttu. Ihankuin olisin vain ilmaa meiän luokassa. Jos häviäisin yhtäkkiä, kukaan ei varmaan huomais sitä moneen viikkoon. Munki luokalla on suosittuja hirveästi.
Joskus järjestäjien piti jakaa joku moniste, nii mä en saanu sitä. Ne ei tuonu mulle. Piti käydä hakee opelta ku kukaan ei antanu mulle.

Nimetön

Tuo kuulostaa kyllä hieman tutulta omalta osaltani. Meidän luokassa ei ole sillä tavalla erikseen hyvin suosittuja tyyppejä, eikä kukaan tytöistä käytä hirveästi meikkiä, mutta silti tunnen oloni vähän ulkopuoliseksi. Tosin, minua se ei haittaa ollenkaan.

Jos haluat että sinut huomataan niin hyvä alku on mennä juttelemaan vaikka välitunnilla jollekin luokkakaverillesi, tai vaikka osallistua aktiivisesti johonkin ryhmätyöhön. Jos olet iloinen ja kohtelias ja oikeasti yrität, et varmasti jää huomaamatta!

(samatäällä nimimerkillä kirjoittanut) Tuntuuko sinusta että muut jättävät sinut ulkopuolelle tahallaan? Jos niin on, niin ei kannata välittää. Ainakaan itse en antaisi minua kiusaaville sitä iloa, että olisin surullinen heidän takiaan. Muuten kyllä annan saman neuvon, eli mene vain rohkeasti mukaan.

Toivottavasti tästä oli edes pikkuisen apua.

mmää

Mua on alkanu vähän ärsyttää tää, et porukka jaetaan suosituihin ja ei suosituihin. Suositut on yleensä jotai meikkipellejä/bimboja tai koviksia yms. Kukaa ei ikinä ajattele, että nää ns suositut on ihania ihmisiä, ja sen takia nää pojat pyörii niiden ympärillä. On toki ikävää tuo sinun tilanteesi. Kannattaa vaan olla aktiivisemmin mukana luokan jutuissa. Jos luokallasi ei ole ketään, joka ole kiinnostunut, niin ei sille oikein voi mitään. Vastaan tulee myöhemmin uusia poikia. Puolustakaa suosittuja!

Ps: itse en omista suurta kaveripiiriä, vaan olen tällainen ulkopuolinen puolustaja.

Jepjep

Samalta tuntuu mullaki. Oon yrittäny tulla tämmöseksi sosiaalisemmaksi menemällä jutteleen luokkalaisille ja olemalla aktiivinen meidän luokan projekteissa tai muissa jutuissa, mutta aina kun sanon jotain, kukaan ei kiinnitä minuun huomiota, vaikka kuulisivat, tai katsovat minua kummeksuen ja ynähtävät jotain. Joskus saan osakseni jotain epämääräistä mulkoilua sanottavani jälkeen, en ymmärrä miksi. Tosi ärsyttävää tuollainen.

Vastaa aiheeseen: Olen kuin ilmaa(?)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top