Siirry sisältöön
remonttireiska06

Moi! Oon siis 16-vuotias tyttö ja koen olevani tosi lihava. Oon noin 156 senttiä pitkä ja painoindeksi on normaali, mutta silti vaa’an lukema [osa teksistä poistettu – emme julkaise painoja] tuntuu kovin suurelta. Myös aina, kun katon peiliin, saatan ruveta itkemään, koska näytän niin hirveeltä.
Mun reidet on tosi isot (ympärysmitta: 57 cm) ja samoin lantio.
Vyötärö on noin 64 cm, mutta alavatsa on hirveen näkönen, kun se pömpöttää.
Isoin epävarmuus ja ”ongelma” on siis ehkä mun reidet, koska ne koskee yhteen (eli ei thigh gapia) ja on tosi löllyvät (läskit).
Tää on ollut mun ongelma jo useemman vuoden ajan. Tää alko ehkä 6-luokalla, kun mun kaverit haukku mua läskiks ja rupesin näkee itteni läskinä. Siitä lähtien oon vihannut omaa kehoani ja nyt tuntuu etten jaksa enää.
Lisäksi paino vaan nousee koko ajan. Se on noussut jo kolme kiloa muutaman kuukauden aikana, koska en voi lopettaa syömistä. Syön koko ajan ja hirveen epäterveellisesti ja sitten iskee paha olo. Oon yrittäny lopettaa syömistä, mutta koko ajan löydän itteni syömästä taas jotain epäterveellistä.

Olis siis kiva, jos joku vois antaa vertaistukea tai kertoa, miten voisin hyväksyä itseni tai laihtua tai jotain.

tuntematon

Moi! Itse olen kohta 14 vuotias tyttö. Koen olevani todella lihava ja kamalan näköinen. Minua ei ole ikinä haukuttu sen takia ja muut sanovat että olen kaunis ja normaali painoinen. Samoin näyttää painoindeksin ja terkkarikin sanoi niin. Mutta päivässä saattaa mennä useita tunteja siihen että katson itseäni peilistä ja itken. Ramppaan vaa’alla varmaan n.6 kertaa päivässä ja odotan että se vaihtaisi lukua. Vertailen itseäni muihin ja tämä on mennyt aika pahaksi viime kesän jälkeen.

Olen n. 160cm pitkä. Reidet ja vatsani on minun suurimpia epävarmuuksiani (vyötärö 67cm ja reidet 53). Olen syönyt todella epterveellisesti perheeni kanssa. Vaikka yritän tehdä mitä lupauksia syömiseen liittyen aina ne purkautuvat. Nyt olen ehkä 6 kertaa kun perheeni on käynyt ostamassa karkkia tai tilannut pitsaa vaihtanut oman osuuteni kanasalaattiin ja olen tästä hyvin ylpeä. Olen alkanut myös lenkkeillä ja hankkinut vaatteita joissa on mukava olla ja tunnen itseni hyväksi.

Koulussa olen jättänyt ruoan kokonaan pois, tämä huolestuttaa perhettäni ja ystäviäni.

Vinkkinä sinne: kerro tästä läheisille ystävillesi, itse olen kertonut parhaalle kaverilleni ja se on tukenut mua paljon. Liikunta piristää ja on terveellistä. Ota itseäsi iskasta kiinni ja laadi vaikka paperille milloin saat ainoastaan syödä hiukan epäterveellisemmin.

Tsemppiä sinne!

Sipuliapina

Mulla itsellä on samankaltaisia ajatuksia ja ne on hirveitä, mut niiden kanssa pitää jaksaa tosin tuki voin auttaa nii ei yksin tarvis taistella😃 oot vahva, me kaikki ollaan💪💪

Vastaa aiheeseen: Olen lihava, paha olla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top