….

Eli pidän itseäni hirveän läskinä ja painoindeksinikin näyttää melkein lievää ylipainoa.Kaikilla meidän luokkalaisilla on litteä vatsa ja pienet reidet. Itselläni on pömppö maha ja jättimäiset reidet. [osa tekstistä poistettu] olen 12v tänä vuonna 13 [osa tekstistä poistettu] Syön kerran viikossa herkkuja ja niitä tulee välillä syötyä liian paljon. En harrasta mitään vaikka haluaisin sillä kotialueellani ei ole kovin hyviä liikuntamahdollisuksia minun mieleeni. Syön koulussa salaattia ja haluaisin että olisin laihempi mutta yritän ja yrirän elää terveellisemmin mutta se ei onnistu. Olen nytkin murtumisen pisteessä koska mietin joka yö sitä.kuinka lihava olen enkä koskaan laihdu. Yritän piillottaa mahani erillaisilla paidoilla.En voi ikinä sanoa itseni kauniiksi. Yritän jättää aamupalan aamuisin väliin jotta laihtuisin. Olen nii menettänyt toivoni laihduttamiseen. Mitä minun pitäisi tehdä?

Tyttö 12 v.

Sillä et laihdu, että jätät ruoan väliin. Isäni on urheiluohjaaja ja se on neuvonut monia ihmisiä jos haluaa pudottaa painoa.
Mustakin tuntuu että kaikki muut tytöt on laihoja, mutta siihen ei kannata tähdätä. Tähtää siihen, että syöt tarpeeksi ja terveellisesti, ja etenkin, kannattaa harrastaa liikuntaa muuten vaan. Siitä se kunto alkaa nousta ja urheilu on kivaa. En painosta mihinkään lajeihin, lenkkeily ja jumppa yms. on ihan kivoja. Niil mäki pääsin yli siitä masennuksesta mikä mul oli yks tai kaks vuotta sitten.
PS. vaikka olen vieläkin lievästi ylipainoinen, mulla on jo poikakaveri ja iso kaveripiiri. Ja tiedän että musta tykätään. Yritä olla kiva muille ihmisille.

Kookos

Minullakin oli hieman ylipainoa kun aloitin viitos luokan. Minä jätin karkkipäivä väliin tai ostin kuivattuja hedelmiä, joita syön vieläkin. Minunkaan alueellani ei ole mitään mistä olisin kiinnostunut, joten käyn joka ilta lenkillä. =)

Dansku

Voi sua raukkaa! Otan osaa, itekki oon aika pullero mut en välitä… Tosi harmi.. tylsyys… omg… siis voi oukki doukki… itku sentään. No, ei auta muu ku toivoa ettei ihmiset kiinnitä huomiota….. Moikka te kaikki! Ja tsemppiä sulle!

Piip

No siis mulla on vähän läskiä mun maha alueella ja jaloissa käyn melkein joka päivä ulkona. Ulkona juoksen, kävelen. Sisällä joskus urheilen ja oon lopettanut karkin syömisen tai no joskus se ei onnistu mut tästä päivästä lähtien oon ilman roskaruokaa ja karkkia

:)

Mä oon ollu vauvasta asti pullero ja oon vieläkin. Mä liikun paljon, harrastan tanssia 6tuntia viikossa, pyöräilen tai kävelen joka paikkaan ja oon oikeesti terve mutta ulkoisesti se ei näytä siltä! En tykkää mun vartalosta! Mä oon niin kateellinen ihmisille joilla on hyvä kroppa. Mä voin sanoa että mä olen kaunis mutta mun vartalo ei ole. En osaa syödä terveellisesti. Oon 6luokalla joten en voi käydä salilla. Mä oon yrittäny laihduttamista mutta se epäonnistuu joka kerta herkkujan takia. Mä en tuu koskaan saamaan tyttö tai poikaystävää jos näytän tältä!! Mua ei onneks kiusata mutta yläaste tulee niin vähän kyllä jännittää!! Oon käyny syömis terapeutilla mutta se ei auttanu pätkääkään. Oon tunne syöjä, jos mua harmittaa niin syön tai jos on tylsää mä syön. Mutta toivottavasti saan apua:)

Vastaa aiheeseen: Olen liian läski!
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.