Siirry sisältöön
….

Eli pidän itseäni hirveän läskinä ja painoindeksinikin näyttää melkein lievää ylipainoa.Kaikilla meidän luokkalaisilla on litteä vatsa ja pienet reidet. Itselläni on pömppö maha ja jättimäiset reidet. [osa tekstistä poistettu] olen 12v tänä vuonna 13 [osa tekstistä poistettu] Syön kerran viikossa herkkuja ja niitä tulee välillä syötyä liian paljon. En harrasta mitään vaikka haluaisin sillä kotialueellani ei ole kovin hyviä liikuntamahdollisuksia minun mieleeni. Syön koulussa salaattia ja haluaisin että olisin laihempi mutta yritän ja yrirän elää terveellisemmin mutta se ei onnistu. Olen nytkin murtumisen pisteessä koska mietin joka yö sitä.kuinka lihava olen enkä koskaan laihdu. Yritän piillottaa mahani erillaisilla paidoilla.En voi ikinä sanoa itseni kauniiksi. Yritän jättää aamupalan aamuisin väliin jotta laihtuisin. Olen nii menettänyt toivoni laihduttamiseen. Mitä minun pitäisi tehdä?

Tyttö 12 v.

Sillä et laihdu, että jätät ruoan väliin. Isäni on urheiluohjaaja ja se on neuvonut monia ihmisiä jos haluaa pudottaa painoa.
Mustakin tuntuu että kaikki muut tytöt on laihoja, mutta siihen ei kannata tähdätä. Tähtää siihen, että syöt tarpeeksi ja terveellisesti, ja etenkin, kannattaa harrastaa liikuntaa muuten vaan. Siitä se kunto alkaa nousta ja urheilu on kivaa. En painosta mihinkään lajeihin, lenkkeily ja jumppa yms. on ihan kivoja. Niil mäki pääsin yli siitä masennuksesta mikä mul oli yks tai kaks vuotta sitten.
PS. vaikka olen vieläkin lievästi ylipainoinen, mulla on jo poikakaveri ja iso kaveripiiri. Ja tiedän että musta tykätään. Yritä olla kiva muille ihmisille.

Kookos

Minullakin oli hieman ylipainoa kun aloitin viitos luokan. Minä jätin karkkipäivä väliin tai ostin kuivattuja hedelmiä, joita syön vieläkin. Minunkaan alueellani ei ole mitään mistä olisin kiinnostunut, joten käyn joka ilta lenkillä. =)

Dansku

Voi sua raukkaa! Otan osaa, itekki oon aika pullero mut en välitä… Tosi harmi.. tylsyys… omg… siis voi oukki doukki… itku sentään. No, ei auta muu ku toivoa ettei ihmiset kiinnitä huomiota….. Moikka te kaikki! Ja tsemppiä sulle!

Piip

No siis mulla on vähän läskiä mun maha alueella ja jaloissa käyn melkein joka päivä ulkona. Ulkona juoksen, kävelen. Sisällä joskus urheilen ja oon lopettanut karkin syömisen tai no joskus se ei onnistu mut tästä päivästä lähtien oon ilman roskaruokaa ja karkkia

:)

Mä oon ollu vauvasta asti pullero ja oon vieläkin. Mä liikun paljon, harrastan tanssia 6tuntia viikossa, pyöräilen tai kävelen joka paikkaan ja oon oikeesti terve mutta ulkoisesti se ei näytä siltä! En tykkää mun vartalosta! Mä oon niin kateellinen ihmisille joilla on hyvä kroppa. Mä voin sanoa että mä olen kaunis mutta mun vartalo ei ole. En osaa syödä terveellisesti. Oon 6luokalla joten en voi käydä salilla. Mä oon yrittäny laihduttamista mutta se epäonnistuu joka kerta herkkujan takia. Mä en tuu koskaan saamaan tyttö tai poikaystävää jos näytän tältä!! Mua ei onneks kiusata mutta yläaste tulee niin vähän kyllä jännittää!! Oon käyny syömis terapeutilla mutta se ei auttanu pätkääkään. Oon tunne syöjä, jos mua harmittaa niin syön tai jos on tylsää mä syön. Mutta toivottavasti saan apua:)

Auttakaa

Mitä teen jos haluaisin laihtua olen 11v ja painan 80,5 kg painan liikaa auttamassa

_Sädesade_

Joo tota moi kaikki. Mäkin tunnen itseni läskiksi!
Omasta mielestäni oon tosi läski.
Mulla on kyllä aika paljon luita ja lihaksia. Ja aika paljon painoa!
Jumpaan välil. Syön kerran viikossa herkkuja.

joku

Moi oon tyttö 15v! Mulla on sillee sama homma et oon mielestäni läski. Mua ärsyttää myös koska mulla on omasta mielestä liian isot rinnat tän ikäseks ja ”hyvä peppu” niiku pojat sanoo mulle. Mut mullaki on yks omakii tarina: KAIKKI meidän luokan pojat tykkää musta ja mä tykkään vaa niistä yhestä ja sit kerran olin koulussa mun kavereitten kaa sillee ihan perus nii sit mun oma ihastus tuli sinne ja hääti mun kaverit pois ja pussas mua! Olin iha sillee säikähtäny mut samaan aikaan iloinen mut sit yks niistä muista pojista tuli ja sano sille joka pussas mua nii että ”ET KOSKE MUN MUIJAAN!!!!!!!” Tai se oikeestaan huusi. Sit se mun ihastus kysy multa et ”alaks olee?” ja nosti mut sen syliin ja mä vaan en tajunnu mitää ja sanoin et ”voin mä” ja sit me taas pussattiin ja sitte ope tulee sinne sillee et”välkkä oppu jo!” ja tuijotti vaa meitä ja lähti. Ja sit koko koulu ties tosta seuraavana päivänä. Ärsyttää kun ne kaikki tykkää musta ja esittää koko ajan. Mitä voisin tehdä kun ne ei usko kun käsken lopettaa ja kaikki tytötkii jauhaa sitä pussaus juttua:( ois kiva jos vastaisitte:)
(ja pojat:älkää sanoko tyttöjä muijiks!)

Päivää

Moi. Oon 12v tyttö. Pidän itteeni aik isona. Mä kävin 6kertaa viikos umatreeneis (siis OLIN kilpauimari) ja sillo pidin muihi tyttöihi itteeni iha hyvän näkösen. Mut jouduin sitte lopettaa sen:( Se oli mulle iso päätös ja ikävöin iha hirveest sitä lajii. Oon ain ollu epävarma ittestäni. Mun luokan tytöt on kauheit rimppakinttui ja mul on isot reidet:/ Oon yrittäny uinninin lopettamisen jälkee syyä pienempii aterioit ja juonu paljo vettä mut ei oo toiminu. Siis tunnen itteni tosi isoks uinnin loppaamise jälkee:( Jotenki ku en voi enää sanoo et ”mul on 6 kertaa viikos harkat) nii jotenki en vaa tiiä. Uinnin takii mä pystyin syyä iha mitä mä halusin kosk mul oli ain melkee treenit nii en ehtiny lihoo. Mut joo en tunne itteeni enää hyvän näköseks:(

Bk

Hei oon mielestäni lihava koska mulla on pieni pömppis ja siis haluaisin litten mahan ja yritän tehä sen vuoksi asioita että saisin sen ja että saisin hyvät muodot koska mua haukutaan laudaksi koska oon laiha ja mulla ei oo tosi isoja tissejä eikä persettä tunnen itteäni läskiks ja rumaks jokku sanoo mulle et mun”kroppa on goals” mut musta ei vaan tunnu siltä ja siis oon 168,8cm pitkä ja painan 52.9kg ja painoin hetki sitten 54kg ja sen takia aloin lauttaa tavoite paino on 50-51kg

Kissa_moi

En ole ylipainoinen mutta otan osaa. Minustakin tuntuu, että olen lihavempi kuin kaikki muut. Nyt olen neljännellä luokalla, ja menen syksyllä viidennelle. Tsemppiä sulle ja kaikille muille!

tyttö08

Mä tunnen itteni todella läskiksi koska vatsa ei oo kaunis ja reidetki ihan läskit. Harrastan myös paljon urheilua:((

[osa viestistä poistettu]

Joku

Moi olen 11 vuotias tyttö. Tunnen itseni läskiksi koska kaikki ystäväni ovat laihoja ja painavat alle 50 kg. Minä itse painan 69kg ja siis olen 11. Mitä teen haluaisin laihtua ja olla ylipäätään laiha.😓

Tyttö010💋

Moi, mäkin tunnen että olen isompi kuin muut.
Oon siis [osa tekstistä poistettu].
Mul on ylävartalo OMASTA mielestä ihan ok MUTTA REIDET(hirvein asia ikinä)

🥴😵

Vastaa aiheeseen: Olen liian läski!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top