Siirry sisältöön
olen ”outo”

Miks monet sanoo että oon outo?? Kertokaa myös mitä ”outoa” ite teette kun saatte osaksenne tälläistä huomiota(vastatkaa sekä tytöt että pojat).
Ite oon 16-v tyttö ja tykkään scifistä esim. Star Wars. Lisäksi avaruus kiinnostaa mua. Ja rakennan legoilla taloja ja lentokoneita jne…, ja olen ajatellut ihan vakavasti itselleni lego-suunnittelijan ammattia. Luen myös ja piirrän paljon. Haaveenani ois harrastaa miekkailua tai parkouria tms. Enkä pelkää ötököitä. Olen hyvä koulussa. Leffoja katsoessa voiton vievät seikkailuleffat, mutta kyllä rakkaustarinatkin ok. Enkä seuraa muotia innolla (miks pitäis?). Niin miks monet pitää tällaista outona?

Minä

Moi et oo outo ,itekkin tykkään rakennella legoilla.Nosta hattua itsellesi.Ja ne jotka sanovat sinua ”oudoksi” ovat väärässä,ole sellainen kun haluat!

Nimetön

Jotkut voi aatella et tyttö ei voi tehä tollasii juttuja

:3

Siis mähän en pidä sua outona, mut jotkut saattaa ajatella et noi kaikki star warsit yms. on enemmän poikien juttuja ja sähän oot tyttö. Joittenkin mielestä tyttöjen pitäs olla itkeviä, muotia seuraavia, lissuja, mut jotkut muut osaa arvostaa erilaisuutta.

Itsekin vähän outo

Ehkä sua pudetään outona ( vaikka et mielestäni ole) koska yleinen käsitys ihmisillä on, että tytöt ovat muotia seuraavia ja tyttömäisiä/naisellisia eivätkä scifistä kiinnostuneita. Tunnen tyttöjä jotka harrastaa miekkeilua(eli ei siis mahdoton juttu). Monilla on tytöistä sellainen pissis-kuva. Jos et pelkää ötököitä ja haluut kokeilla jotain kivaa, nii partio vois olla sulle hyvä (iha vaa 9 partiovuotta miulla). Sitä paitsi, pitää maailmassa olla erilaisia ihmisiä. Ole rohkeasti oma itsesi!

poika-96

Et ees oo outo. Elä välitä mitä ne sanoo oo oma ittes ja that’s it :)

+ susta vois tulla hyvä lego-suunnittelia ja oot luova.

J3H

Et ole outo, olet vain omalaatuinen. Niissä on suuri ero.

Sinä eroat selvästi massasta, mutta leuka ylös, sinunkaltaiset ihmiset, jotka uskaltavat olla mitä ovat yleensä pääsevät pitkälle.

Ja voin melkeinpä luvata, ettet ole ainoa ”outo”. Muillakin on asioita, joita he yrittävät salailla muilta.

scifikissa99

No et kyl oo mitenkään outo! Ihmiset on erilaisii ja erilaisuus on rikkautta:) monet mun kaverit sanoo mua noloks, koska tykkään star warseista enkä tykkää ostaa vaatteit seppäläst ja H&M:ästä… Oo vaan rohkeesti sellanen kun olet. Tuut paljon onnellisemmaks:D

Nimetön

Ei Legoilla rakentelu ole oikeasti kovin outoa Rapakon takana ne lopettaa nillä rakentelun kun ne täyttää 16? Suomessa 8vee lasta pidetään typerä ja nolona jos se ”leikkii” legoilla…
Ite rakentelin 14 vuotiaaks (ja nytten harrastus vaihtunut RC-autoihin… Siis niitä joita kiinnostaa kokoan siis Radio ohjattavan auton itse….) Oo oma ittes! <– niin hyvä tulee :)

yksinäinentyttö98

et ole outo…kukaan ei ole outo …ihmiset ovat vain erillaisia.

minä tykkään autoista ja junista enemmän kuin barbeista ja muodista.en edes seuraa muotia enkä pukeudu mihinkään ”muodikkaaseen” pukeudun sellaiseen joka näyttää ja tuntuu itsestäni hyvälle.minäkään en pelkää ötököitä ja pidän kalastamisesta vaikka olenkin tyttö.

muista: ihmiset ovat erillaisia

Erillaisuutta on

Jos sanoo että toinen on outo ja epänormaali, pitäisi määritellä normi joka on mahdotonta. Jokainen on omalaatuinen eikä siinä ole mitään outoa.

Kaikkien mielestä hullu 😞

Itsellä on paljon kokemusta sanoista ”olet hullu/outo”. Itekki rakennan legoilla, leikin lps, haaveilen yt, pelaan msp, en koskaan puhu muille kuin 2 kaverilleni ja lähipiirille +tunneilla vastauksia. Mutta mua ei niinkään haittaa puran ajatukset vihkoihin ja tarinoihin joita kirjoitan, luen oikeastaan koko ajan. Kaikki sanoo että olen kaunis, mutta hullu/outo ja siksi kaikki mun poika kaverit jättää mut 😞.
MUTTA MINÄ OLEN OMA ITSENI AINA JA IKUISESTI!!!!!!!

Entiedä

No olen ollut monen mielestä outo? olen kuullut sitä usein ja jopa ala asteella minusta on käytetty nimitystä ”vitun hullu” en minä koskaan sen erikoisemmin ottanut itseeni mitään kiusaamisia enkä niistä välittänyt , minua pidettiin outona myös siksi että olin 156cm pitkä 9vuotiaana ja myös leveät hartiat ja olin tyttö, kikattelin itsekseni kaikki välkät, jotkut välillä tuijottelivat mitä oikein teen mutta en siitä välittänyt,ainoa ystäväni koskaan ala asteella ei oikein ymmärtänyt ja selitti vain kaikki ajat kuinka kaikkien pitäisi kierrättää ja tälläistä ja selitti metsän olevan paras kaverinsa , lopulta hän liittyi kiusaajiin ja kaikki muut leikkivät jollain barbieilla mutta itse tykkäsin paljon niistä radio ohjattavista autoista kovasti,kiinnostuksen kohteeni olivat avaruus,dinosaurukset,japanilainen kulttuuri ja japanin kieli, 10 vuotta täytettyäni menin japaninkielen kurssille, vielä siitä petturikaverista sen verran että hön esitti kokoajan niin kovin luonnonläheistö ja selitti hänellä olevan taikavoimia mutta minä en oikein ollut kiinnostunut taikavoimista tai luonnosta, tykkäsin silloin kyllä harry potter elokuvista, star wars elokuvista, spider man oli silloin yksi lempi elokuvistani , ymmärrän kyllä miten jotkut pitävät hulluna nyt kun minä naureskelin omille ajatuksilleni O_0, noh minulle se on normaalia, mutta outoa ei ole olemassakaan sillä kaikki ovat yksilöitä ja kaikki eivät mene samaan muottiin,joten ole oma ainutlaatuinen itsesi ja älä välitä siitä mitä muut miettivät! :)

mm-

olen kiinnostunut avaruudesta,dinosauruksista ja japanin kielestä&kulttuurista! minua sanottu vitun hulluksi kun tykkään vain tehdä testejä ötököillä ,en ole niitä koskaan pelännyt enkä näe syytä pelätäkkään mutta mietin miksi tytöistä otetaan sellainen kuva että ne vaa voimistelee jtn ja liekkii nukeilla ja on kiinnostuneita muodista mekoista ja hameista eikä scifistä MUTTA SCIFI ON IHANIN KATEGORIA ELOKUVISSA JA AVATAR OLI IHANA ELOKUVA! olen halunnut astronautiksi mutta se ei vain taida olla mahdollista päästä astronautiksi :( noh, olen haaveillut myös poliisin urasta, koulussa minulla ei edelleenkään ole kavereita ja tykkään leikkiä yleensö lohikäärmettä koska ihailen lohikäärmeitä ja kuinka upeita ne on mutta harmi kun niitö ei ole :( t:Tyttö 15v

[osa viestistä poistettu]

Girllll🤪

Vanha keskustelu lol mut ite RAKASTAN STAR WARSSIA!!!! EN VOI EILÄÄ ILMAN SITÄ❤❤❤❤ Anyways mäkin rakentelen legoilla, mäkin tyklään piirtää ja lukee, seikkailu/fantasialeffat = best

Vastaa aiheeseen: Olen ”outo”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top