Siirry sisältöön
Rumilus :D

Joo. Otsikosta voi päätellä, mistä tässä aion valitella. Onko muilla sama ongelma? En osaa tehdä mitään, ainoa tapa jolla pärjään jotenkin koulussa on järjetön pänttäys eikä sekään aina toimi, harrastuksia ei ole (koska en osaa tehdä mitään) ja istun vain kotona puhelimella. Lisäksi kaiken kruunaa ruma ulkomuoto, joten kavereita ei juuri ole: ei kukaan tämän tylsän rumiluksen kaveri halua olla, esittävät vain jotta vaikuttavat itse paremmalta. Tämä kai tässä, piristäkää pls.

Jou

Kaikki me ollaan hyviä joissain asioissa ja joissain ei. Sä et vaan oo vielä löytänyt niitä hyviä asioita! Jos tuntuu aina vaan tuolta, niin mitä jos menisit jutteleen vanhemmille tai kuraattorille, että tarviit apua hyvien asioiden löytämiseen..? Vaikkei ole semmosta vakiharrastusta jossain porukassa, saattaa sulta löytyä juttuja, joita tykkäät tehdä? Löytyiskö niihin liittyen jotain lisää?

14vihaanitteeni

Mä tiedän tunteen et oma keho tuntuu ihan kauheelta ja et ei osaa mitää eikä ois kavereita. Mut sun kannattaa muistaa et kaikki on täydellisiä omina itsenään. Ja ainut joka voi tehä sille inhon tunteelle jotain, oot sinä itse. Ja jopa niillä joista ajattelet etteivät halua olla kaverisi, on varmasti omia erilaisia huolia. Hekin saattavat miettiä kehostaan negatiivisia asioita. Ihmiset eivät halua olla kavereita että näyttäisivät paremmalta, he todella haluavat olla kavereitasi. Mä ajattelen et kaikki mun luokalla, kaikki kaverit, jopa oma perhe vihaa mua ja toivois häviäisin maailmasta mut uskon et ne oikeesti tykkää mun seurasta siitä huolimatta et ajattelen erilailla. Erilaisii harrastuksii kannattaa kokeilla kunnes löytää sen mistä tykkää. Ja kaikki ei ole kaikessa luonnonlahjakkuuksia, harjoittelulla sekin muuttuu. Toivon todella et onnistuin piristää sua edes vähän!

Tää uglymään täsä

Uudet tuulet tulee… Ja kaikki on hyvä jossain esim. Urheilu, piirtäminen, kuvaaminen, editointi, pelaaminen ja paljon muita :)

🟦the blue wolf (wolfie)🔵🔷️000

mikä on rumä? oikeesti kukaa ei o vastannu tätä vastatktaa jo!!!!!!!! mikä o rumä? mikä ol rumä??????!!!!

Vastaa aiheeseen: Olen ruma ja huono kaikessa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top