Siirry sisältöön
oon nuori mut se on se mun oikea

Eli olen vasta11v mutta olen mielestäni kohdannut sen oikean kertoisin sille mutta jos se ei tykkää musta ja kertois koko luokalle niin olisin ihan nolona ja kaverit hylkäis ja kohta pelkään kun tulis 7luokka eteen et mennään eri luokille tai että se vaihtaa toiseen kouluun. Aikaa ei ole paljoa minulle ainakaan siis jos kerron sille tuun ehkä naurun alaseks js menetän kaverini pyytäisin sitä leffaan mutta olen aika nuori ja mitä vanhempani sanoisivat saati sitten hänen vanhempansa. Toivon että joku verkk@ri vastasi että mitä jos hän olisi vanhempi ja hänen lapsensa sanoisi että pääsenkö ihastukseni kanssa leffaan siis ilman että vanhemmat tulisimukaan. Ja muille tytöille vie et kertoisitteko että joku pitää teistä jos saisit pienen lahjan??

Verkkari Mewi

Moi!

Mä ehkä pelaisin vähän varman päälle jos pelkäisin tulevani nolatuks. Ite varmaan kertoisin olevani ihastunu/tykästyny ja jos huomaa toisenkin olevan niin sitten kysyisin leffaan. Ja musta noi ihastumiset noin nuorena ovat melko vaarattomia joten tottakai päästäisin lapseni leffaan ei minun tarvitsisi tulla mukaan, toki voin vanhempana esimerkiksi ajaa lapseni paikan päälle autolla ja hakea leffan jälkeen. Toivottavasti nää autto sua jotenkin :)

Tsemppiä sulle ja Hyvää alkanutta uuttavuotta 2013!

oon nuori mut se on se mun oikea

Kiitti toi helpotti vie mun pitäis selvittää että tykkääkö se musta ja sitten kaikki olis kohdallaan. Hyvää uuttavuotta sulleki!!

Vastaa aiheeseen: olen varma että hän se on

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top