Siirry sisältöön
Imhinen

Oon lukiossa opiskeleva tyttö ja mulla on todettu tän vuoden alussa senniminen sairaus kuin sekamuotoinen ahdistus- ja masennustila. Joo, olin koko viime lukuvuoden aika pitkälti masentunut ja olen varmaan edelleenkin. Mutta nyt kesällä vain ahdistaa. Koko ajan jotenkin epämiellyttävä olo, enkä edes tiedä miksi. Psykologilla kävin koko kevään, en tiedä oliko apua. Nyt ne käynnit on tauolla ja katsotaan tilannetta uudelleen syksyllä. Olisihan se vielä kesäkuun loppuun asti töissä ja sanoi että ota yhteyttä jos tarvii mutta en halua.

Mutta pointti oli, että samaa ahdistusta on ollut aina kesäisin jo monta vuotta. En ymmärrä, miksi kesällä, miksei sitten muina vuodenaikoina. Taidan saada paniikkikohtauksiakin lähinnä toukokuun ja syyskuun välillä.

Typy

No siis mul ei oo mitää sairautta tai semmosta mut mul on aina kesäsin vaikeeta ku mua ahistaa pitää tiukkaa paitaa esim. t paitaaa tai jotaa hihatont toppii. Mä oon aina se joka on tyylii hupparis helteellä. Ärsyttää.

Spageli

mullaki ahistaa aina kesällä jostain syystä, mutta talvella ei..

Suonjar❤️💚💛💙

Kesällä vähäpukeisuus ahdistaa välillä mua. Ehkä sul on sama.

.

Juu, mul vähän sama ongelma.

#

Et tod oo ainut. Mua ahistaa uiminen, ku on näin kuuma, mun hiukset ku pää ja selkä palaa, ötökät ja kaikki muu!! Luulin et kesästä tulis kiva, mut ei, ku en voikkaan tehä mitään ja muut pitää hauskaa ni tosi kiva.

Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou
Et oo ainot
Ciaó

Vastaa aiheeseen: Olenko ainoa jota ahdistaa aina kesäisin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top