Mia

Apua! En todellakaan tiedä enää olenko hetero vai bi!
Olen kahdeksas luokkalainen tyttö, ja oon tähän mennessä aina ollut rakastunut vain poikiin, mutta nyt olen pikkuhiljaa alkanut kiinnittää huomiota siihen, että tuijotan muita tyttöjä välillä, ja mun sydän alkaa ”sykkiä”…!!! Yritän vältellä aihetta koska se ahdistaa minua tosi paljon välillä, mutta aina lukiessani jotain mangaa/selatessani lehtiä jään epähuomiossa tuijottamaan jotain kaunista tyttöä pidemmäksi aikaa… Joskus minusta tuntuu että haluaisin suudella parasta ystävääni ja se jos mikä ahdistaa minua!(hän on siis tyttö myös) Sen tiedän etten lesbo ainakaan ole, sillä kyllä minä vielä enemmän poikia katselen ja sulan heille, mutta välillä vaan tuijotan jotakin kaunista tyttöä ihastuneesti.
Ihan oikeasti ihastuneesti. (en rakastuneesti kuitenkaan)
Olenko bi-seksuaali?! Apuaaaa!!!

Trishie

Saatat olla tai sitten et. Edes tuossa iässä seksuaalinen suuntautuminen ei ole välttämättä täysin kehittynyt, mutta sivuutetaan se nyt toistaiseksi.

Itselläni on aika sama, kun luen lehteä tai mangaa – tai kun katselen animee. Nätti tyttö tulee vastaan ja PAM – oon käyttänyt tytön tuijottamiseen keskimäärin viisitoista minuuttia. Enemmän sytyn kyllä miehille, mutta noin käynyt jokuseen kertaan.

Mutta mulla on sulle neuvo. Nauti tunteistasi, tee fantasioita pääsi sisällä, piirrä kuvia pöytälaatikkoon – bi-seksuaalisuus on yhtä ”normaalia” kuin heteroseksuaalisuus. Eikä rakkaus katso sukupuolta, vain yhteiskunta katsoo sitä. Muut suuntautumisen jäävät varjoon tabuina tai jonain muuna epämiellyttävänä sanana.

Mutta pointti on se, että ole bi, hetero, homo, tai vaikka pyrofiili, oot joka tapauksessa sama ihminen, jona kaveris ja perhees sut tuntee.

Toivottavasti tästä oli jotain apuu sulle :)

~mursu~

No vitsi ku tykkään yhdestä pojasta ja ehkä tytöstääääh

Naqqi

Joo.
Minäkin oon siis tyttö ja nyt kun täytin kolmetoista, olen huomannut, että olen alkanut tuijotella tyttöjä kaupungilla. Enimmäkseen tuntemattomia, mutta joskus jossain uimahallissa saatan tuijotta uimapuvussa olevaa kaveriani useita minuutteja niin että multa kysytään jo että oonko okei.
Poikia/miehiä en tällä tavalla tuijottele mutta en kumminkaan ihastu myöskään tyttöihin.

Jepulis :3

(Huokaus) Olen varmaan bi… koska olen tällä hetkellä ihanassa suhteessa yhden tytön kanssa. :3

Mutta olen ollut pihkassa poikaan. Ja välillä jopa mietin… itseni tilanteessa jossa ESIM: pussaan poikaa :C…

Mutta en onneksi sitä ikinä tehnyt. c:

Kiitos olen puhunut!

Bi urself<3

Itse tajusin että olen bi jo 12v, koska oli ihastus yhteen tyttöön jonka kanssa olin jo hyviä kavereita, toisaalta sitten saatoin katsella jotain Draco Malfoyta ja miettiä et onpa se håt :o (oon hp fani)

Vastaa aiheeseen: Olenko Bi?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.