Siirry sisältöön
Pyry

Moi. Mä olen 14 v. tyttö. Haluaisin kysyä, että milloin sen tietää, että onko kiinnostunut tytöistä vai pojista? Siis jos musta tulee isona tyttö, joka on kiinnostunut tytöistä ( lesbo ) niin milloin mä saan tietää sen? Jos mä alkaisin ”tykätä” jostain tytöstä, niin tarkoittaako se sitten sitä, että olen…?
Kiitos, jos vastaatte.

Ditte-Verkk@ri

Heips!

Oma seksuaalinen suuntaus on varmasti monella sinun ikäiselläsi hakusessa. Murros iässä tapahtuu paljon muutoksia ja silloin se on usein aika itsensä hakemista.
Monet myöntävät itselleen/ huomaavat olevansa homsexuaaleja tai bisexuaaleja vasta vanhempanakin. Ei sitä juuri nyt tarvitse tietää.
Jotenkin sen varmaan itse tuntee, kun se oikea henkilö sattuu kohdalle, oli se sitten tyttö tai poika. Se että alkaisit tykätä jostain tytöstä ei automaattisesti tarkoita että olisit lesbo. Jotkut ihastuvat molempiin sukupuoliin (bisexuaalit). Kyllä sen huomaa sitten eikä sillä ole väliä minkä sukupuolen edustaja se ihastuksen/rakastumisen kohde on.
Jos haluat enemmän jutella tästä aiheesta voi koulussa kääntyä esim terveyshoitajan tai kuraattorin puoleen.

Tsemppiä syksyyn,
/Ditte

Cali

Oman seksuaalisen suuntautumisensa määrittelee yleensä Sinä ite ja tunteesi. Jos tunnet enemmän vetoa tyttöjä kohtaan huomattavasti enemmän kuin poikia kohtaan ja olet suudellut tytön kanssa ja se on tuntunut oikealta on mahdollisuutesi olla lesbo noin 33,33%. Saatat myös uteliaiisuudesta miettiä, että miltä tuntuu suudella tai olla saman sukupuolen kanssa yhdessä.
Mahdollisuutesi olla Biseksuaali on 33,33% ja myös hetero 33,33%.

Tarkoitan, että sinä itse määrittelet, että oletko sitten hetero, biseksuaali vai lesbo.

P.S. En tiedä auttoiko selittelyni paljon asiaasi mutta toivon parasta. Jos asia alkaa häiritsemään sinua niin esimerkiksi koulukuraattorin kanssa voi puhua. Hänellähän on vaitiolovelvollisuus..

Vastaa aiheeseen: Olenko kiinnostunut pojista vai tytöistä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top