Siirry sisältöön
Tyttöolen:)

Moi ihmiset. Mä oon 13(kohta 14) vuotias tyttö ja siis en ehkä ikinä oo ollu ihastunut keneenkään poikaan. Tyttöihin sitten senkin edestä. Tämähän viittaisi tietenkin siihen, että olisin lesbo. Kertoisko muut bi tai lesbo tytöt(tai siltä väliltä olevat) omia ”kokemuksia” ja jotain seikkoja joiden perusteella voisin päätellä olenko lesbo. Koen kyllä, että seksuaalisuutta ei voi vain päättää ja hakata kiveen; tämä minä olen! Vaan se voi muuttua. Ovatko muut samaa mieltä?

🌈rainbow🌈

Seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua.
Kukaan ei voi päättää, että oletko sä lesbo vai joku muu.
Ite oon lesbo ja ”sain tietää” sen sillee, et kiinnostus poikiin lähti ja tytöt alko kiinnostaa ja ihastuin tyttöihin ihan huolella. xd
Joten nii, ajan kanssa vaan!!
Tsemppiä ja ihanaa jatkoa!! <3
❤🧡💛💚💙💜

moms spaghetti 🇺🇦

olen itse aromanttinen ja lesbo:)
olin aina jotenki kokenu vetovoimaa naisiin, sitten älysin että oon lesbo.
sen kyllä huomaa ja tietää, jos on lesbo, tai bi<3

frog-girl🐸

noh kukaanhan ei voi tulla sanoo sulle ootko lesbo sun pitää vaan selvittää se ite(: mä oon bi ja tajusin sen vaa jotenki et tykkään myös tytöistä entiiä tajusin vaan joo en oikein osannu auttaa mut oot vielä sen verran nuori et ei sun tarvii vielä tietää (hyvä mun on sanoo ku oon 12) mut joo anna sille aikaa ja sitte ku oot varma nii oot vaan varma ja entiiä tsemppii<33 (ei tarkota et sun pitäis olla koskaan varma mut tuut toivottavasti vielä löytää sen ”true love” nii kyllä se selvii viel joskus)🧡

Noe🌈

Moikka! Kun itse ihastuin ensimmäisen kerran tyttöön, minulle oli tosi tärkeää saada seksuaaliselle suuntautumiselleni jokin tietty lokero tai sana. Monella on niin ja ymmärrän sen ajatuksen hyvin. Silloin sitten päädyin mietinnoissäni siihen, että olen bi-seksuaali. Nyt muutamaa vuotta vanhempana, enemmän asiaa miettineenä ja ihmisten viehättävyyttä yhä enemmän pohtineena olen vain tullut siihen tulokseen, etten tiedä, enkä ehkä edes halua sanoa suuntautumiselleni tiettyä lokeroa, joka sitten sulkisi mahdollisesti joitain vaihtoehtoja pois. Kuten sinäkin sanoit, ajatukset ja kokemukset muuttuvat elämän myötä, ja olen kokenut itselleni parhaaksi vaihtoehdoksi sanoa vain, etten ole hetero.
Tykkään tosin käyttää itsestäni sanaa lesbo, koska mielestäni se kuulostaa coolilta, ja minulla on tällä hetkellä tyttöystävä, eli sana sinänsä pätee minuun. :)

ei näin [nimimerkkiä muutettu]

Turhaa lokeroida itteensä mihkään, tapailet ketä tapailet ja niin.

Vastaa aiheeseen: Olenko lesbo?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top