Siirry sisältöön

Olenko liian erilainen? Ja voiko joku tykätä musta vaik mul ei oo mitää missin kasvoi?

Emppu

Taisiis joo tää aihe on vähä outo kai mut voisko joku yrittää vatata? Siis musta tuntuu et oon iha erilaine ku muut mun ikäset. Oon siis kohta 14v ja oon tyttö.

Ensinnäkin musamaku, siis joo tukkään kyl musasata mistä mu kaveritki mut kuuntelen tosi mielelläni rauhallista musaa esim. jazzii ja jotain tosi ”tunteikasta” ja kukaa mun kaveri ei oikee oo kiinnostunu tällasest.

Ja sit et en ite oo mikää bilettäjä tai en oikeestaa tykkää kauheesti bileistä. Oon ollu kolme kertaa eikä se oo oikeen mun juttu. Mutta sitten mun kaverit ja sisko on oikeen kunnon bilettäjii ja kun ne välil pyytää mua mukaa nii tuntuu nii pahalta kieltäytyy mutta kun en ite haluis yhtää mennä sinne.

Ja sit en oo mikää koulun suosituin enkä haluiskaan. Enkä oo sellanen kauheen ”näkyvä” henkilö ja muutenki hiljane.

Ja vielä että kun ite aattelen et seksuaalisella suuntauksella ei oo mitää väliä ja muutenki ihmisen pitäis saada olla rauhas sellanen ku haluu mutta mun kaverit on aina sillee et ”hyi toi on homo/lesbo!” ja mun mielest siin ei oo mitää pahaa. Ja kerranki yks mun kaveri sano et :”Hyi mä olin lesbon kaa samassa huoneessa. Aattele miten noloo!” ja mun mielest ton sanominen oli noloo. Ite oon hetero mut mmärrän tosi hyvin kaikkii mut mun kaverit ei.

Ja sit viel et kattooko pojat oikeesti sen josta tykkää sen perusteel et onks sillä persettä tai tissei vai kattooks ne enemmänki luonnetta ja onko ulkonäöl sillee välii? Juu siis oon ihan laiha ja muutenki vaatetus tms. on iha normii mut onko naamalla sillee välii et jos en näitä miltää missiltä että haittaako?

Ja sori tästä tuli ny kauhee romaani mutta toivottavasti jaksatte lukee ja auttaa.

Azzie

Voi voi. Jotenkin aina oletan, että nuoret ovat fiksumpia ja suvaitsevaisempia, mitä omassa lapsuudessani jengi oli, mutta ystävistäsi päätellen, näin ei aina ole. Ja se on sääli.

Joka tapauksessa, jokainen ihminen on yksilö, erilainen ja omalaatuinen. Se, mistä musiikista tykkää tai millainen tyyli on, on jokaisen oma asia, eikä sinulla ole mitään syytä hävetä sitä. Erilaisuus vahvistaa, sillä siinä oppii kulkemaan omaa polkuaan ja luomaan omat arvonsa, ei pelkästään matkimaan muita. Ole ylpeä itsestäsi, kulje pää pystyssä. Minusta on loistavaa, että osaat olla noin kypsä ja älykäs, ettet tuomitse esim. homoseksuaaleja. Kenties voisit kyseenalaistaa ystäviäsi välillä? Vaikkapa tuo, kun toinen sanoi, että oli noloa olla lesbon kanssa samassa huoneessa, voisit kysyä ”Miksi?”. Kenties se avartaa heidänkin maailmaansa hieman?

Ja mitä bileisiin tulee, en ole itsekään ollut ikinä bilettäjä. Hyvin silti olen pärjännyt. Myönnän, etten ole erityisen hyvissä väleissä peruskoulun tyyppien ja niiden bilettäjien kanssa enää, mutta nykyään minulla on upeita, loistavia ja ihania ystäviä, jotka ovat tulleet ihan muista yhteyksistä, kuin bileistä. Joten, jos et halua, älä pakota itseäsi. Tietysti kaikkea kannattaa kokeilla, mutta jos olet kolmen kerran jälkeen tullut siihen tulokseen, etteivät ne ole sinua varten, etsi jotain muuta vapaa-ajan tekemistä, josta oikeasti olet kiinnostunut. Kenties sieltä löydät myös itsellesi hyvää seuraa.

Ja pojat, no, kaiketi se riippuu ihan itse pojasta, ikävaiheesta ja kiinnostuksesta? On niitä, jotka haluavat isorintaisen naisen, mutta myös niitä, jotka haluavat älykkään naisen. Eri ihmisillä on eri mieltymykset, ei voi niputtaa poikia pelkkään yhteen laatikkoon, että kaikki pojat tykkäävät juuri tästä asiasta.

Nimetön

Okkk. Siis mä rakastan bileitä, koska musiikki ja tanssi on mun elämä.
Musiikki on alkoholi ja tanssi mun päihteet. Jah.. rauhallinen musiikki ei oo ehkä ihan mun juttuni, koska vien ajatukset muualle just bilemusan/punkin/hevimetallin avulla.
Jah… Meidän koulussa ei oo paljoo ihmisiä… Mutta mä oon se kiusattu ja mun bff ailahatelee koko aika… Välillä paljastaa mun salaisuuksia ja välillä se puolustaa muo. Mutta voisin sanoa, että sen on tän meidän pienen koulun näkyvin hahmo. Ja sitä kautta muikun nähdään ”hiljennä, jota kiusataan, mutta kehutaan jotta tekee ryhmätyötä”

Itsekkään en oikein tajua mitä pahaa on hoimoissa, yms.
Ku. Itse tuijottelen enemmän naisia ja silleen. Teatteri koulussa oon usein äänessä ja mut tunnetaan ”äänekkäänä” Siellä pilkkaa yhtä poikaa homoksi, koska yritän olla cool, ja pitää suosion etten tipu kiusatuksi. Ja en kai kutsuisi sitä ees homoksi, ellei se ois pettänyt mun kaveria… (Ne siis seurusteli)

Hmmm.. itse näytän pataluhdalta. Taih, joskus saan naamani näyttämään järkevältä ilman meikkiä… Mutta silloin pidän leukaani ylhäällä, vihaan leukaani ja poskiskiani. En pidä pyöreästä naamastani.

Ja MISSIN NAAMA SIIS WTF! Siis tiiäks ees miltä ne näyttää.. Ne on super outoja ja mun silmään rumia. Mallit on upeita, mutta en tajua miksi missit näyttää niin oudolle.

Ja en tie auttoiko yhtään :-|

°-°

Vastaan kyl aiiivan liian myöhään…
Ite oon hyvin ujo, eikä sil oo mitään väliä mulle et miltä ihminen näyttää. Kiinnostaa vaa et millanen se on ihmisenä (toki ulkonäkökin viittaa luonteeseen), mut ois oikeen mukava päästä jonkun kans juttelee tai tekee asioita, joka ois kiinnostunu samanlaisista asioista kuin mää :)

Se vaan et kukaan ei saa musta sellasta käsitystä (ainakaa koulus) millanen oon, ku en näytä sitä ulkopuolelle. Netissä on kyl paljon helpompaa puhua kuin kasvotusten, varsinkin anonyyminä :D

Randomi

Kaikki riippuu ihmisestä. Jokin tykkää jostakin naamasta ja joku toisesta ja enemmän luonteella on väliä. Sanoisin että Ulkonäöllä on 40% väliä ja luonteella 60%. Mut vaikka joku olis vähän ylipainlnen niin joku voi tykätä siitä. Tai joku jolla on vähän mahaa. Kannattaa miettiä ehkä miltä itse haluaisi näyttää ja sitten olla vaan sellaisena. Täs oli mun mielipiteitä.

;)

Kuulostaa ainakin mun mielestä ihan normaalilta. Ite oon 15v tyttö ja itekkin kuuntelen mielelläni jazzii, en rakasta kunnon biletystä, oon aika hiljanen ja huomaamaton koulussa enkä kyllä haluiskaan olla se kaiken keskittymä jne. Ei siinä ole mitään vikaa:) ei seksuaalisella suuntautumisella oo mitään välii, toivon että sun kaverit jotka sanoo noin vois vähän avartaa niiden maailmankuvaa ja alkaa olemaan suvaitsevampia. Mun mielestä ton sanominen on itsessään todella noloa. Voi tuntua että pojat keskittyvät vain ulkonäköön mutta loppujen lopuksi luonne ja se mitä on sisällä, merkitsee. Ole vain rohkeasti oma itsesi!

Pöö

Tärkeinkä on olla ystävällinen muille, ulkonäkö on vain ulkonäkö. Sisällä oleva mieli kertoo kaiken. Kaverisi ovat kiusaajia. Jos pojat katsoo sellaisia asioita, niin.. Öm.. En ottaisi sellaista poikaystävää.. Jooh.. Kuiteskin. Ole oma itsesi, ja hei, oon paljon erinlaisempi! Ja musta on just siistii olla erilainen, kokeile hankkia uusia ystäviä, jotka hyväksyy kaikenlaisia ihmisiä :) Niiku lol oon 12v ja oon lesbo. Niiku.. 12..Xd kuiteski, oo oma ittes ❤️😊

moikkelis

Et ole liian erilainen. Olet vain omanlaisesi, ja se on hyvä juttu. :)

Ja muuten, jos haluat tietää, mä oon täysin ssamanlainen ku sä! Mäkin oon tosi hiljainen ja hetero.

Vastaa aiheeseen: Olenko liian erilainen? Ja voiko joku tykätä musta vaik mul ei oo mitää missin kasvoi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top