Siirry sisältöön
HELP!!!

Luin yhen keskustelun ja minua alkoi vaivata sellainen asia että: olen n. 160cm pitkä ja osa kavereisstani on jtn 145–>. vaikuttaako pituus jotenkin ihastumiseen? minulla ei ole koskaan ollut oikeasti poikaystävää eikä poikia oikeastaaan edes frendeinä.
vaikuttaako pituus ihastumiseen ja minkälainen on unelmatyttö? käyttääkö hän meikkiä, on lyhyt ja aika laiha, hiukset aina hyvin vaikka ois sotkuset ja just heränny niin aivan miten sattuun, lyhyet vai pitkät hiukset?? jos vastaat edes noihin kysymyksiin niin olen iloinen. :)

joku

Ite tykkään semmosista 150-170 tytöistä mutta ei silleen mitään väliä jos tapaa jonku mukavan ni voi olla vaikka 180.

Jarmo-pEtter [osa nimimerkistä poistettu]

No, itse pidän sopvian kokoisista tytöistä ja jos vaikka joku 12v tyttö on n. 160cm ja itse 140 cm, Voi seksi olla hankalaa. Joten sen takia pidän hieman lyhemmist. Makuasia :D:D:D

Lunanen

Sun pituudella ei oo mitään väliä. Monet on varmasti sua pidempiäkin. Mulla on ollu toi sama juttu ja tiedän että toi ei oo helppoa, mutta kyllä sä totut tohon. Sun kaveritkin luultavasti kasvaa vielä ja vaikkei kasvaiskaan niin ei mitään hätää.

Mä olin pari vuotta sitten varmaan meidän luokan pisin ja olin ihan hirveen surullinen siitä. Mutta nyt, vaikka mun kaverit onkin yhä mua lyhyempiä, esim. pojat on kasvanut ohitte, tytötkin. 160cm ei oo pitkä. Tiedän ite, oon jämähtäny 162cm.
Ja tiedän myös että jos olet kavereitasi pidempi, sut huomataan paremmin. Hyvällä tavalla.
Ja lihominenkin näkyy huonommin. Eli jos lihoat, ei näy heti:)

Pituus ei todellakaan vaikuta ihastumiseen. Jos on söpö hymy tai kivat kasvot, niin ei pituudella ei ole mitään väliä. Jokaisella on eri maku. Itse pidän vähän itseäni pidemmistä.

Juu, en oo poika, mutta vastasin silti :3

TeddyBear

Mua ei ainakaan kiinnosta vaikka joku olis 190cm koska mä arvostan sitä että on mukava :)

Vastaa aiheeseen: olenko liian pitkä?? POJAT VASTAAA!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top