Siirry sisältöön
Surullinen 12v tyttö

Toivon että saisin apua täältä. Minun on vaikea puhua vanhemmilleni ja muille aikuisille. Olen koko ajan surullinen ja väsynyt. Yöllä herään monta kertaa ja itken joka päivä tai olen muuten alakuloinen. Koulussa keskittyminen on vaikeaa. [osa viestistä poistettu] Minun vanhin kissani kuoli viime vuonna, jonka jälkeen oireeni ovat olleet vain todella pieniä. Tänä vuonna toinen kissoistani kuoli ja olo paheni. Sen jälkeen ex poikaystäväni erosi minusta. Kiitos!

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Olenko masentunut?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top