Siirry sisältöön
:(

Varmaan otsikkokin kertoo paljon, eli siis mä oon kamppailu syömisen kanssa jo kohta vuoden ja luulin pääseväni yli mutta ei, tuntuu että se on taas vähän hankalaa.
En oo apua pyytäny muutako tänne kirjottanu päivystäjälle yms…
Haluisin laitokseen jossa voisin olla normaalisti. En haluis, että elämä menee pilalle jo 11 vuotiaana.
Oon myös traumatisoitunut ja monet itkut on vääntynyt mukaan monta kertaa.
Ja tää ei oo mikää normaali murrosikä juttu vaan tää on jotain muuta.
Vanhemmille on ylitsepääsemättömän hankalaa kuvitellakkaan puhuvan näistä jutuista. Oon myös tosi herkkä että juu.haluisin vaa olla onnellinen ja hyvinvoiva, niinku kaikki muutki mun ikäiset, enkä tämmönen itsetuhoinen rusina:(

:(

lisänä vielä että jos on jotain samankaltasia juttui teillä ollu nii otan vertaistukea mielellään vastaan

itkupeikko

Hei, kurjaa kuulla että sul on ollu tällästä ja ymmärrän että haluaisit olla ilone ja hyvinvoiva, koska eihän kukaa haluais tuntee huonoa oloa ja joka päivä masistella oman pään sisällä. Itselläni on myös on ollut vähän huono murrosiän alku, välil se vähä lieveni se paha olo, mut sit se tuli takas, nyt 17vuotiaana oon taas pahassa tilassa, mutta mä nään valoa mun tunnelin päässä.
Tää ei nyt tarkota sitä, että sun tilanne menis ylä ja alamäkee kuten mulla on menny, toivon että sul menee paremmin tulevaisuudessa.
Se on hyvä, että oot puhunu ees jollekkin, jos se on auttanu se on hyvä mut jos haluut vaikka mennä puhumaan terapeutin tapaselle, kannattaa mennä puhumaan koulun terapeutille/kuraattorille, kuka ikinä siel onkaa tai sit suoraan vaa koulun terveydenhoitajalle, ne varmasti haluu auttaa sua mielellään.
Syömisen ja pahan olon kanssa ei kannatta kamppailla itsekseen, siihen kannattaa ottaa mukaan esim se terapeutti, joka voi olla tukena ja auttaa sua parhaansa mukaan, mun kaverilla on ollu myös syömishäiriö, mutta se on alkanu toipuu siitä ja uskon että säkin tuut selviämään siitä.
Sä oot varmasti tosi vahva ja tuut selviämään tästä, mee vaa puhuu jollekki koulun terkalle/kuraattorille tai vaikkapa opettajalle, ihan kelle vaan aikuiselle, johon voit luottaa, tsemppiä kaikkeen!<3
P.S: herkkyys on vahvuutta

Vastaa aiheeseen: olenko masentunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top