Siirry sisältöön
Miksa

Moi, oon jo jonkin aikaa miettinyt olenko menettänyt ystävän. Noin kaksi vuotta sitten tapasin todella pitkästä aikaa kaverini, jonka olin nähnyt viimeksi 8v sitten. Meillä oli heti mukavaa toistemme kanssa ja kävinkin hänen luonaan noin 2krt kuukaudessa (asumme 300km päästä toisistamme). Nyt kuitenkin hän ei ole ollut oikein yhteyksissä, pelaamme jotain noin 2krt kuukaudessa. Mietin johtuuko tämä siitä, että meidän perheellä on rahaa laittaa vaikka mopoon tai moottorikelkkaan enemmän kuin heillä. Hän on osoittanut että olisi hiukan kateellinen. En haluasi jotenkin olla siinä asemassa. Nyt mulla ei oikeesti oo hajua mitä mä voisin tehdä.

Lilja, verkk@ri

Heippa!

Miltä tuntuisi, jos laittaisit ystävällesi viestiä ja kertoisit mitä ajattelet, vaikka juuri näin, miten tänne kerroit? Ehkä asiat voisivat selvitä. :)

-Lilja, verkk@ri

Lotta, verkk@ri

Moi! Kiva kun kirjoitit tänne! Voisikohan sinun ystävälläsi olla vaikka kiireitä esim koulun tai muiden asioiden kanssa ettei kauheasti ehdi sen takia nähdä tai puhua sinulle? Voisitko vaikka pelatessa kysyä häneltä että onko hänellä nyt juuri kiireitä tms. Voi olla myös mahdollista että hän on väsynyt kiireessään. Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Olenko menettänyt ystävän?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top