Siirry sisältöön
tyttö:/

Hei! Minulla on ystävä jonka olen tuntenut pitkään, yli viisi vuotta ( hän on myös entinen poikaystäväni) tutustuin n puoli vuotta sitten nykyiseen parhaaseen kaveriini. Nyt minun entinen poikaystävä nykyinen todella hyvä ystävä on ihastunut parhaaseen kaveriini ja paraskaverini häneen. Minun tärkeimpiin sääntöihini kuuluu ettei kavereitten entisiin kosketa. Minua häiritsee tilanne ja tunnen oloni petetyksi. Minun mielestä ei olisi oikein jos he seurustelisivat. Olen sanonut että asia on ihan ok, vaikkei oikeasti ole. En uskalla sanoa omaa mielipidettä asiaan, koska pelkään että minulle nauretaan ja minua aletaan haukkumaan tms. Entinen poikaystäväni on sanonut että olen pelkkä este ja meidän vanha juttumme pitäisi odottaa ja jatkaa eteenpäin. En vain pysty enkä halua. Minulla on nyt niin paha mieli tästä asiasta. Ihan kuin olisin pelkkää ilmaa, ettei minun tunteillani olisi väliä. Mitä minun pitäisi tehdä? Apua!

.

Keskustele ystäväsi kanssa kahdenkesken, miltä sinusta tuntuu.
En usko, että hän nauraa tms.
Häiritseekö sinua ajatus, että sinun pitäisi jakaa exäsi ystäväsi kanssa?

(:

Jos itse olisin tuo kaverisi, niin haluaisin ehdottomasti että kertoiset mitä tunnet rehellisesti.

John

Voisin neuvoa vaan olemaan erillään heistä jos ootte porukassa, muuta keinoa ei oikein oo. Tai eti uus suhde, jos vaan mahollista…… Kertoa ei kannata valitettavasti, se pahentaisi heidän kaikkien kaverisuhdetta suhun koska he eivät vain voi ymmärtää. Voisit ottaa vähän etäisyyttä kuten sanoin, mut älä sentään kokonaan heitä unohda, kaverit on tärkeitä. Tsemppiä, kyllä se kipu aikanaan loppuu. :)
En oo satavarma onks sun tunne sama mitä itellä aikoinaan samantyyppisessä tilanteessa, mut täys irtautuminen kaikista ja MacGyver vei kaikki kivut pois. :P

tyttö

Eniten minua häiritsee se kun näen heidät yhdessä niin tulee kaikki vanha mieleen :/

tyttö

Kiitos todella paljon hyvistä neuvoista!:)

Joku

Ero ei ole koskaan paras mahdollinen ratkaisu ja uutta suhdetta ei noin vain etsitä, ei ole mitään järkeä olla suhteessa jonkun kanssa vain sen takia että on suhteessa jonkun kanssa. Suosittelen kertomaan, kavereille pitäisi pystyä puhumaan rehellisesti.

Elxxu

Tuntuu varmasti pahalta vain katsoa vierestä,mutta et pääse eroon siitä inhottavasta tunteesta jos et kerro tunteistasi.
Itse en ole kokenut tälläistä, mutta KERRO heille miltä sinusta tuntuu.
Jos he eivät välitä niin älä ole heidän kanssaan.
Sano parhaalle ystävllesi että et halua että he seurustelisivat.
Mutta tsemppiä jatkoon :)

: )

Sinusta tuntuu varmasti pahalta mutta kerro tunteistasi rohkeasti ja onnea jatkoon.:)

Vastaa aiheeseen: olenko minä ongelma?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top