Siirry sisältöön
hjkl

Hei! Aloitimme poikaystäväni kanssa seksin harrastamisen viimeisimpien kuukautisteni jälkeen ja olemme harrastaneet sitä useita kertoja. Olemme käyttäneet ehkäisynä kondomia. Kortsu ei ole ikinä mennyt rikki niin että olisimme tarkistuksissa huomanneet, tai lähtenyt pois paikoiltaan.

Kuukautiseni ovat olleet säännölliset vasta kolmisen kuukautta, sitä ennen epäsäännölliset. Nyt menkat ovat myöhässä muutamia päiviä ja stressaan, että olen raskaana. Vajaa viikko sitten alavatsaani vihloi hieman juuri niin kuin yleensä ennen menkkoja, rintani olivat aran tuntuiset, menkat eivät kuitenkaan alkaneet. Mikä todennäköisyys on, että olen raskaana?

Kata, verkk@ri

Moi!

Mä en ole lääkäri, joten en ala sanomaan mitään todennäköisyyksiä asialle. Kannattaa ehkä mennä käymään terveydenhoitajan luona tai juttelemassa esimerkiksi apteekissa, mistä saat mahdollisesti myös raskaustestin. Pääasia, että et jää asian kanssa yksin.<3 Myös nuortennettiin voi ottaa yhteyttä:

Lasten ja nuorten puhelin puh 116 111
ma–pe klo 14–20 ja la–su klo 17–20

Kannattaa myös muistaa se, että on normaalia, jos kuukautiset ovat välillä epäsäännölliset vuosiakin alkamisen jälkeen. Etenkin kova stressi tai ahdistus, vaikka sinun tilanteessa, voi helposti viivästyttää menkkojen alkamista.

Hirmusti tsemppiä!<3

Löysä Lehmä kek

ÄIJÄ ON PAKSUNAAAA

Vastaa aiheeseen: Olenko raskaana?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top