Siirry sisältöön
sloth

Moi! Katsoin peiliin yksi päivä, ja huomasin että olen erittäin epämiellyttävän näköinen. En huomannut mitään hyvää omissa kasvoissani tai kehossa. Naamani näytti hyvin leveältä, ihoni ei ole kovin puhdas, nenä on hirveän kokoinen, silmien aluset on liian tummat yms. Kaikki muut ihmiset luokallani näyttää ihan elokuvatähdiltä! He eivät edes käytä meikkiä! En minä kehtaa näyttää omaa naamaani koulussa jos näytän tältä. Näytänköhän minä tältä muitten ihmisten silmissä?

PikkuMyy

En ole kovin hyvä auttamaan ulkonäkö paineiden kanssa, koska itsellänikin on niitä aina välillä, mutta yritämpä nyt.

Jokainen meistä on sellainen, kun on. Emme mahda omalle ulkonäöllemme kauhean paljon mitään. Olemme kaikki uniikkeja ja ainutlaatuisia itsejämme. Toista samanlaista henkilöä ei ole. On siis aivan turha vertailla itseänsä muihin.

Kannattaa yrittää löytää itsestänsä asioita jotka ovat kauniita. Unohtaa kaikki muut ja miltä he näyttävät. Ajattele, mikä on kaunista tuossa peilissä näkemässämme henkilössä? Silmät, sormet, hampaat, hiukset.. Voit tehdä näistä asioists jopa listan johon kirjoitat niitä aina kun näet jotain kaunista itsessäsi. 💖Keskity omiin hyviin puoliisi ja korosta niitä.💖 Jätä ”huonommat” puolesi pois kokonaan. Unohda ne.

Olen varma, että muut näkevät sinut kauniina. Ihmisillä on useita eri näkemyksiä siittä, että miltä kauneus näyttää. Onko se luonne, vinot varmaankynnet vaiko pienet korvat? ✨Kauneus on katsojan silmissä.✨

Muistathan aina yrittää kunnioittaa itseäsi ihmisenä, samalla tavalla kuin toisiakin. Aina se ei onnistu, mutta yritä harjoitella sitä.
Voimia sinulle tulevaisuuteen! ✨💖

Nimetön

Heippa! En usko että olet ruma koska kaikki ovat kauniita omilla tavoillansa. Ei sinun tarvitse näyttää elokuvatähdeltä ollaksesi kaunis!
Minulla on ollut samanlaisia ajatuksia jo kauan, mutta olen pääsemässä niistä yli. Katson itseäni peiliin ja sen sijaan että haukkuisin itseäni, niin sanonkin että olen kaunis. Kannattaa kokeilla!

Ei muuta kun tsemppiä! 😊

Pöö

Ulkonäkö ei sano, mitä on sisältä. Ei tarvitse näyttää ”elokuvatähdeltä” kunhan on vaan muille kiltti. Itselläni on myös vähän samankaltainen ongelma, mutta tiedän, että esim. Minun kaverit välittää minusta :) eli älä huoli, olet hyvä juuri sellaisena kun olet :)

Ruma

Moi,
Jokanen on kauniita omalla tavallaan! Mun ulkonäköö on aina haukuttu ja sen takia oon vihannu itteeni 😒 tsemppii

Nörtti

Peilistä se vaan oli kiinni, mullaki kännykä ja peili selkeästi vääristää

:3

Vanha keskustelu mut vastaan silti. Et oo ruma, siin peilissä vaan on vikaa. Peilit ja kännykän peili ei koskaan näytä ulkonäköö just oikein. (esim joskus mä katon itteeni peilist ja oon sillei ”vitsi mä näytän kauniit!” sit mä otan puhelimen ja yritän ottaa selfien mut näytän siin kuvas ihan erilaiselta ku peilissä) Et joo, sä oot oikeesti kaunis, ja se riippuu tietty myös mistä suunnast ja kulmasta sä niinku katot ittees, et miltä sä näytät. Että kato vaikka ittees vaik jostain toisest peilistä (vaik sekin vääristää vähä) ja yritä ettii jotai kaunista <3 JA KAIKKI, RUVETKAA PITÄÄ ULKONÄÖISTÄNNE JA ITTESTÄNNE MUUTENKIN! Koska ainoo ihmine, jonka kanssa oot koko elämäs, oot sä ❤️❤️

12-v tyttö

Moi! Kaikki meidän luokkalaiset tytöt näyttää ehkä vähän liiankin kauniille… Itsellä on taas semmonen olo et kaikki pitää mua niinku maailman rumimpana ihmisenä ja totta kai ulkonäöstä on tultu aina välillä haukkumaan ja ne on siis nimenomaan poikia jotka on tulle haukkumaan… onneks mul on ihania kavereita mut haluisin et meidän luokkalaiset pojat pitäs mua kauniina. Eli tiivistettynä kaikki meidän muut luokan tytöt on kun enkeleitä mut sit mä oon niinku semmone finni naama… :(

@liianvanhatänne

Kuten vanha sanontakin sanoo, kauneus on katsojan silmässä. Eli, vika on todennäköisesti asenteessa, jolla katsot peiliä.

Vastaa aiheeseen: Olenko ruma, vai onko peilissäni vikaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top