Siirry sisältöön
Heppahullu -00

Moi! Oon -00 syntyny tyttö, enkä oo ikinä ollu kenenkään kaa. Mua mietityttää, oonko sopiva? Mä oon joo vähä ylipainone, ja mua on sen takia kiusattuki joskus. Mä en oo mikää erityisen sosiaalinen, mut mulla on aika paljo kavereita ja tuun toimeen ihmisten kanssa. Mulla on silmälasit ja todistuksen keskiarvo (vitosella) oli 9,3. Kelpuuttaisko kukaa pojista mua tyttöystäväkseen?

annikuudi

Sulla ei oo vielä mikään kiire seurustella. Oot vasta kolmentoista ja itse tulee kuusitoista vuotta täyteen eikä seurustelua ole tullut eteeni. Äläkä mieti kelpaayko ihmisille koska oot ylipainonen. Sillä ei oo mitään merkitystä. Se ei muuta sua ihmisenä. Oot yhtä kaunis henkisesti vaikka muutama liikakilo olisi. Tottakai oot varmassti ulkoisestikin kaunis ! Sun kaverimäärä näyttää sulle sen että oot kaunis ihminen myös sisältä. Sullla on ystäviä ja se garkottaa että olet hyvä ihminen ja sen takia sun ei kannata kolmetoistavuotiaana ottaa streesiä siitä että voiko susta tykätä. Tottakai voi ! Kohota itsetuntoas sanomalla itselles että kelpaat ittelles just tollasena ku oot. Tsemppiä !

et oo tosissas

heiheihei oot vasta koht 13 vuotta, sulla ei oo mikään kiire, ihan tosi… sun ikäses pojat eivät ole niin kehittyneit että kestävistä seurustelusuhteistaa tulis yhtään mitään:) + todistuksen KA tuskin vaikuttaa seurustelukumppania valitessa.

Vastaa aiheeseen: Olenko sopiva?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top