Siirry sisältöön
syrjittykö?

Asun hiukan kauempana kaikista kavereistani, joten kukaan ei edes vaivaudu pyytämään minua mukaan vaikka olen nimenomaan sanonut, että jaksaisin tulla. Olen kysynyt heiltä useasti, että miksi minua ei pyydetä vastaus on aina sama ”ei me muistettu”. Ja joskus jos menemme hengailemaan kauppakeskukseen he lähtevät juoksemaan ja jättävät minut yksin. Olen kysynyt, että onko minussa joku vikana ja he sanovat vain, että se oli läppä. Kerroin heille, että tunnen olevani syrjitty ja he vain nauroivat ja sanoivat, että pitävät minusta. En kuitenkaan usko sitä ja minusta tuntuu todella pahalta. Olen aina ollut kaikkia vuoden nuorempi, sillä menin vuoden aikaisemmin kouluun. Kertokaa siis olenko jotenkin syrjitty vai mistä tuo voisi johtua. Olen siis seitsemännellä luokalla oleva tyttö.

Suojelus Enkeli

Olen ollut tuossa samassa tilanteessa, ja mitä kirjoitit, se kertoo jo kaiken. Sinua syrjitään ja ikävällä tavalla. Ymmärrän tuskasi ja sinun on oltava rohkeana ja sanottava että nyt minulle riittää.
Uskon että kaikki muuttuu vielä parhainpäin!
Suosittelen miettimään uudelleen kaverisi, ja luota minuun, voit saada uusia ystäviä, kunhan itse lähdet rohkeasti mukaan!
Luottavaisin mielin uskon parempaan tulevaisuuteesi!

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Hienoa, että olet uskaltanut ilmaista kavereillesi, miltä sinusta tuntuu. Se vaatii välillä aika paljon, eikä monilla riitä rohkeus siihen. Kannattaa muistuttaa heitä, jos he eivät ole muuttaneet käytöstään. Aika lapsellista minun mielestäni, jos he vain nauravat sille että sinä kerrot miltä heidän käytöksensä tuntuu… Onko sulla jotain toista porukkaa, mihin voisit mennä? Tai jotain muuta kaveria, joka ei kuulu tähän porukkaan? Voisit unohtaa ainakin vähäksi aikaa tämän porukan josta kerroit, koska jos sinulla on paha olla heidän kanssaan niin kannattaa miettiä kannattaako heidän kanssaan olla. Voit myös tutustua uusiin ihmisiin vaikka koulussasi tai sitten vaikka netin kautta.

Oletko kutsunut itse ihmisiä olemaan kanssasi? Jos kutsut pari kertaa, niin he ainakin tietävät sitten että haluat viettää heidän kanssaan aikaa.

Toivottavasti kaikki järjestyy! :)
-Sartsu

Syrjittykö?

Minulla ei oikeastaan ole muita kavereita joiden kanssa voisin olla. Ja kyllä pyydän heitäkin välillä olemaan kanssani ja he suostuvat mutta ne ovat aika harvoja kertoja, yleensä heidän vastauksensa tuollaiseen on vain, että minulla on muuta menoa. Yksi heistä on kuitenkin aina ensimmäiseltä luokalta asti ollut paras ystäväni jolle olen hieman huomauttanut tästä ”syrjinnästä” siitä asti olen ollut ensimmäinen jota hän pyytää mukaan jonnekkin, en kuitenkaan haluaisi olla mikään taakka hänelle…
He kuitenkin paransivat nyt lopulta tapansa hiukan paremmiksi huomatessaan että minussa näkyi pieniä masentumisen oireita. Uskon että tilanne voi parantua edes hiukan ja että minä en joudu olemaan aina se yksi kotona oleva. Kiitos vastauksista! (:

Vastaa aiheeseen: Olenko syrjitty?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top